Gruppchef – Diagnostics & Configuration, Tools Development

På den nya sektionen EPS kommer ett stort fokus läggas på utveckling av vår verktygskedja för utveckling av ny funktionalitet. Som ett led i detta så delar vi nuvarande grupp RESC och startar upp EPSC med ansvar för verktyg och IT-system som konfigurerar och kommunicerar med elsystemet SESAMM. Den här grupperingen kommer t.ex. ha ansvar för SCOMM och PSM. Gruppen kommer vara en viktig länk i utvecklingen av verktygskedjan för utveckling av funktioner i inbyggda system och strukturläggningsfrågor för ECU data. Gruppen består av mjukvarutvecklare uppdelade på team som jobbar agilt. Gruppen utvecklar dels verktyg själva men samarbetar också med andra leverantörer (Scania IT och externa företag).

Dina arbetsuppgifter

Du leder arbetet och coachar våra kompetenta medarbetare. Du driver det strategiska arbetet och ser till att de förändringar som behövs genomförs. Du deltar aktivt i ledningsgruppens arbete där du bidrar med din kunskap, dina åsikter och din personlighet.

Din profil

Vi letar efter dig som vill utvecklas tillsammans med din grupp och dina uppgifter. Du har en gedigen mjukvarubakgrund, gärna från både inbyggda system och IT-verktyg. Du är troligen ingenjör eller systemvetare med flera års erfarenhet. Du har erfarenhet av att ledarskap och tycker det är viktigt och roligt att stötta dina medarbetare i deras utveckling.

Som person är du nyfiken, strategisk och drivs av att förbättra produkter och processer.

För ytterligare information

Kontakta gärna sektionschef Charlotta Barker, 08-553 89659

Ansökningen ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vår ordinarie semesterperiod är veckorna 29 – 32.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.