Group Manager- Projects

Din roll

Fortum eNext är en enhet inom Fortum som säljer tjänster inom Operation and Maintenance, Turbine och Generator Services och Environmental Performance, till externa kunder. Du har ett överordnat ansvar för att följa upp att alla projekt inom enheten TGS (Turbine and Generator Services) levereras i tid och med kvalitet. Du ansvarar även för att driva några egna projekt på större underhållsåtgärder på turbiner och generatorer i framförallt Skandinavien. I rollen ingår även att driva och utveckla leverans processen samt professionen projektledning inom TGS. Våra kunder är stora och medelstora energibolag och industrier som har ett eget kraftvärmeverk.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare hos oss kommer du vara del av en organisation som arbetar i en framtidsbransch. Fortum är ett av de ledande energiföretagen i Norden med en klar och tydlig inriktning på ett tydligt miljöansvar.

Här värdesätter vi dina idéer och ger dig uppmuntran och utrymme att hitta nya och kreativa lösningar för att utveckla och utvecklas. Du får stor möjlighet och frihet att ta Fortums leveransprocess inom TGS ytterligare ett steg framåt. Dessutom kommer du att verka i en internationell miljö och delta i många spännande möten med företag inom energisektorn.

Fortum är ett resultatorienterat företag som erbjuder utmaningar och ansvar. Vår arbetsmiljö präglas av värme och ömsesidig respekt, vi har en stark teamanda och arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Dina kvalifikationer

  • Du är civilingenjör, civilekonom eller har en likvärdig examen inom teknik eller ekonomi
  • Du har en teknisk bakgrund med gedigen erfarenhet av projektledning
  • Ansvar för projektgrupp i ledande ställning är meriterande
  • Du har yrkeserfarenhet från energisektorn
  • Du är en person med stor social kompetens som är duktig på att driva, leverera och slutföra projekt med goda resultat både för det egna företaget såväl som för kunden. Din strukturerade personlighet i kombination med din energi och nyfikenhet har gjort att du har varit framgångsrik i dina tidigare roller.

Intresserad?

Skicka ditt CV och ansökningsbrev online via vårt rekryteringssystem senast den 30 augusti 2018. Om du har frågor kring tjänsten eller Fortum som arbetsgivare, kontakta Mats Rombe, General Manager Sales & Projects på telefonnummer +46703852353 eller e-mail Mats.Rombe@fortum.com. Välkommen med din ansökan!

Våra fackliga representanter når du via Fortums växel, +46 8 671 70 00. Det är Klas Lindgren (Fortums Akademiker), Annika Wallblom-Norlund (Ledarna) och Freddy Larsson (Unionen).

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom