Granzow söker nu en Produktansvarig säljare

Granzow står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Ett omväxlande och självständigt arbete hos ett väletablerat och välrenommerat företag. Du kommer att få en god introduktion med grundläggande utbildning och produktkunskap.  


Din roll

Du kommer att ha en betydelsefull roll där du ansvarar för försäljningen inom vårt segment kvävgasgeneratorer. Ett koncept och en lösning där kunden har möjlighet att producera kvävgas/nitrogen. Du ingår i vårt säljteam där vi har ett nära samarbete och stöd från varandra. Du kommer att vårda och utveckla befintlig kundstock men även bearbeta nya potentiella kunder. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Enköping men det viktigaste är rätt person för den här rollen.

Distriktet omfattar framförallt Mellansverige och Syd.


Varför söka jobbet som säljare på Granzow AB?

"Det är ett stabilt företag som etablerades i Sverige 1968. Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där jag som säljare har en betydelsefull roll och hittar olika lösningar till många olika typer av kunder och anläggningar. Vi har en lyhörd ledning i ett familjärt företag med korta beslutsvägar vilket gör jobbet påverkningsbart. Du har duktiga och kompetenta kollegor som ger dig support och hjälp vilket gör jobbet enklare. Vi är ett härligt och ambitiöst gäng med sunda värderingar och högt i tak." Peter Jansson, Försäljningschef  
  

Din profil

  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning.
  • Du har ett tekniskt kunnande och intresse. 
  • Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och utveckla goda och långsiktiga relationer med kunderna.
  • Du har både affärssinne och viljan att hitta olika lösningar.
  • Du är en god lagspelare och trivs med att arbeta självständigt och tar egna initiativ.


Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91. 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande med hänsyn till semester nu under juli. 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom