Global beredare

 

Global Beredare till Tekniskt Center

Som global beredare ingår du i ett team som ansvarar för att säkra introduktion av nya artiklar samt strukturella förändringar globalt. Man har rollen som länk mellan konstruktion och montering.

Ditt uppdrag består i att bereda konstruktionsändringar, och ta fram arbetsbeskrivningar (elementblad) utifrån konstruktionsunderlag, riskanalyser och provmonteringar. Uppdraget innebär även att göra tidsanalyser i programmet Avix, ta fram ergonomikartläggningar och supportera produktionen med problemlösningar. Uppdraget kan innebära resor då man i samarbete med projektkoordinatorn skall representera enheten vid konstruktionsgenomgångar, ibland på annan ort. Du kommer att arbeta tillsammans med konstruktionsavdelningen vid prototypframtagning och testning av dessa, både digitalt och fysiskt. Du kommer även genom digital simulering förbättra kvalitén på prototypframtagningen och reducera introduktionstiden nya produkter. En annan arbetsuppgift är att skapa kontrollinstruktioner till hyttrevision, sk SCIM.

 

Vi söker en högskoleingenjör med inriktning produktion eller konstruktion, som talar flytande svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet inom produktions- konstruktions- och/eller industriarbete samt jobbat med produktionstekniska frågor i mindre projekt. Du har god datorvana med intresse för digitalisering och tycker om jobba med problemlösning. Du är analytisk, strukturerad och kvalitetsmedveten. .

Tjänsten är dagtid.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Henric Lindström,

0491-765327.

Ansökan sker via ”HR InLine för chefer och medarbetare/platsbilagan/jobbsök” där personuppgifter anges och CV samt personligt brev bifogas.

Rekryteringen sker löpande.

HR Business Partner

Oskar Kardmo Drott

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom