Fullstackutvecklare

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Älskar du att programmera?

Gillar du att lösa komplexa uppgifter från ett helhetsperspektiv och ner på de olika detaljnivåerna?

Då är du den person vi söker till vårt team av utvecklare inom System Automation Environment gruppen. Gruppen ansvarar för att utveckla och underhålla HIL-testmiljön (Hardware In the Loop). Vi arbetar med en av världens största HIL-testmiljöer som supportar ett stort antal lastbils- och busskonfigurationer, så att vår internkund kan utföra mjukvarutest. I riggen bygger vi in den riktiga hårdvaran och lurar systemen att de exekverar i en riktig fordonsmiljö med all sin dynamik. Detta görs genom realtidsexekvering av dynamiska modeller.

Dina uppgifter

Tillsammans med de andra två teamen på gruppen (Hårdvaruutevcklare och modellutvecklare) arbetar du med att utveckla och underhålla testmiljön. Allt ifrån ett användargränssnitt för testarna till att visa realtidsdata eller skapa databasstrukturer för att möjliggöra hantering och analys av resultat. Tillsammans ansvarar vi för att HIL-testmiljön uppdateras med den senaste teknologin som krävs för att stödja våra utvecklingsprojekt t.ex. inom elektrifiering och autonoma fordon. HIL-testmiljön används för att testa mjukvaran i våra inbyggda system på helfordonsnivå och är en viktig del av utvecklingskedjan.

Som utvecklare hos oss får du en bred förståelse för Scanias inbyggda system och funktioner samtidigt som du arbetar tvärfunktionellt och får ett brett nätverk inom företaget.

Hos oss är kreativitet, innovationer och ständiga förbättringar viktigt. Du kommer redan från start kunna vara med och förbättra såväl tekniska lösningar som arbetsmetoder.

Din profil

Du brinner för att hitta tekniska lösningar, är bra på att kommunicera och driva projekt framåt tillsammans med andra. Troligen är du ingenjör med stor erfarenhet av programmering. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med automatiserade testsystem så som DSpace och eller NI är det en fördel.

Erfarenhet av Python, C#, JavaScript, CSS, HTML, Git, Maas, MongoDb och SQL server är meriterande.

Du innehar ett B-körkort.

För mer information

Kontakta Paula Härelind, Gruppchef, +46 (0)8-553 81554

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom