Forskningsingenjör inom materialteknik, processteknik eller simulering med specialitet Projektledning

R&D-centret i Luleå är ett av Gestamps tretton R&D-center vilka är strategiskt placerade runt om i värden. Här bedrivs bland annat koncernens forskningsverksamhet. Vårt ansvarsområde är brett och inkluderar samtliga tillverkningsprocesser av komponenter och alla typer av material som används i dagens moderna fordon. Vi arbetar med allt från modellering av tillverkningsprocesser till fysisk provning av slutliga komponenter. Till vår hjälp har vi ett välutrustat laboratorium för metallografiska undersökningar, mekanisk provning både vid rumstemperatur och förhöjd temperatur, statisk och dynamisk komponentprovning samt en forskningshärdlinje.


Som forskningsingenjör
ansvarar du för interna och externa projekt med inriktning materialteknik, processutveckling eller simulering beroende på bakgrund. Du representerar företaget i samarbete med universitet, forskningsinstitut, kunder och leverantörer. Med din specialkompetens supportar du även andra R&D-centers och Produktionsenheter inom koncernen. Internutbildning, handledning av studenter samt omvärldsbevakning ingår också som arbetsuppgifter.
 

Vi söker dig som är civilingenjör, teknisk licentiat eller teknisk doktor inom material- eller maskinteknik och har några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av projektledning är ett krav medan det är av underordnad betydelse om ditt specialområde är material, process eller simulering.

Vårt koncernspråk är engelska varför det är ett krav att du behärskar språket både i tal och skrift. Viktiga personliga egenskaper är självständighet, analytisk förmåga, samarbetsförmåga samt noggrannhet.
 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete, i en dynamisk och kreativ internationell miljö, tillsammans med engagerade och prestigelösa arbetskamrater.
 

Ytterligare information

Kontakta gärna avdelningschef Daniel Palo tfn: 0920-47 42 17 eller teamledare Katarina Eriksson tfn 0920-47 42 08 för ytterligare information.
 

Din ansökan skickas till jobb@se.gestamp.com senast den 2 december 2018. Rubricera ansökan ”Forskningsingenjör - Projektledning”.
 

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till jobb@se.gestamp.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom