Forskare/utvecklingsingenjör - polymera material

Forskare/utvecklingsingenjör - polymera material

1 plats


Swerea IVF utökar verksamheten inom polymera material och söker nu en industrinära forskare/utvecklingsingenjör till gruppen polymera material med placering i Mölndal.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att utföras i forsknings- och utvecklingsprojekt inom området polymera material och innefatta såväl projektledning som praktiskt och teoretiskt arbete. Tjänsten innefattar mycket kontakt med företag och kunder. Du kommer också söka och driva egna forsknings- och utvecklingsprojekt samt direkta industriuppdrag.


Du är civilingenjör eller har avlagt licentiat-/doktorsexamen med inriktning mot polymera material, materialvetenskap eller maskinteknik. Kunskap inom polymera material är en förutsättning för tjänsten. Du är driven och självständig med intresse för att utvecklas inom området samt tycker om att jobba tillsammans med företag, projektpartners och kollegor. Vidare är du lyhörd mot kunder och deras önskemål samt har ett intresse av att bygga långsiktiga, professionella kontakter med personer och företag. Vi ser också att du är van vid och tycker om att kommunicera resultat både muntligt och skriftlig på svenska och engelska.

Kombinationen praktiskt handlag och teoretisk kompetens är mycket viktig för oss. Arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av projektledning och  utvecklingsarbete är meriterande. 
  
Tjänsten avser heltid och placeringsort är Mölndal. 
  Vi följer Teknikavtalet Unionen/Sveriges Ingenjörer/Ledarna och alla medarbetare har månadslön. Överenskommelse om lön och övriga villkor görs i samband med anställningen. 
 

Fackliga representanter är: Mikael Eriksson (Sveriges Ingenjörer) 031-706 62 99 och 
Carina Egeman (Unionen) 031-706 60 04. 
  


Kontaktpersoner: 
Henrik Oxfall, tf gruppchef: 031-706 6334, henrik.oxfall@swerea.se 

Jonas Aspling, avdelningschef: 031-706 6329, jonas.aspling@swerea.se  

Marie Pauli, personalchef: 031-706 6093, marie.pauli@swerea.se Vi kommer att intervjua löpande.
  
Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.