Fordonsansvarig till Transdev

Som Fordonsansvarig för en av Sveriges största operatörer av persontrafik får du vara med och utveckla en säker och modern persontrafik. Har du erfarenhet av inköp och förhandling samt ett brinnande fordonsintresse, då kan detta vara tjänsten för dig.  Transdev söker nu dig som vill vara med och utveckla deras avdelning Fordon och tekniska system.

Om tjänstenDu kommer ansvara för fordonsförsörjningsprocesserna, så som anskaffning, avyttring, modifiering och renovering och ansvara för fordonsparken genom att vara företräder i fordonsfrågor såväl internt som gentemot leverantören.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

 • Ansvara för inköp av fordon (med tyngdpunkt på bussar)
 • Förhandla med leverantörer (exempelvis vid inköp av fordon)
 • Delta i anbud
 • Utföra administrativa systemuppgifter i underhållssystemet (EAM).
 • Genomföra fordonsrevisioner vid leverans av nya fordon
 • Omvärldsbevakning, ha koll på externa krav och lagar
 • Samverka internt inom juridik, finans och inköpsavdelningen.
 • Genomföra fabriksinspektioner hos leverantörer.


Som Fordonsansvarig tillhör du avdelningen Fordon och tekniska system och rapporterar till avdelningschefen. En del resor ingår i tjänsten.

Transdev är ett internationellt företag med många utvecklingsmöjligheter internt. Det finns också möjlighet till att delta i internationella projekt.

Som Fordonsansvarig på Transdev får du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken. Våra värderingar HANS - handling, ansvar, nytänkande och samspel styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet. Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Placeringsort Bromma

Är det här du?


För att du ska passa för tjänsten krävs:

 • 2-5 års erfarenhet av liknande uppgifter
 • Erfarenhet av att arbeta med leverantörer
 • Fordonsintresse
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Har du bransch- och inköpserfarenhet är det meriterande. Har du erfarenhet av försäljning eller av systemarbete (exempelvis av EAM) är även det meriterande.

I tillsättningen av denna tjänst läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter både internt och externt är det av stort vikt att du är kommunikativ och gillar att bygga relationer. Vidare förutsätter tjänsten ett affärsmässigt tänkande därför behöver du vara strukturerad och analytisk. Ledord för Transdevs verksamheter är säkerhet, pålitlighet och service – något som du bör ha med dig i ditt dagliga arbete.

Vill du veta mer?


I denna rekrytering samarbetar Transdev med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill.  Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fordon, buss, tåg, spårbunden trafik, kollektivtrafik, fordonsystem, fleet manager, fordonsansvarig, EAM, Anbud

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom