Field Application Engineer

Som Field Application Engineer har du en central roll i en internationell organisation. Du är spindeln i nätet mellan säljorganisation, utveckling och kund. Din roll innebär att skapa tekniska lösningar samt implementera dessa hos kunden. Genom att arbeta med hela AICC:s produktportfölj presenterar, identifierar och analyserar du varje enskild kunds specifika behov och arbetar för att implementera bästa möjliga lösning. Om produkten inte existerar i den befintliga produktportföljen analyserar du möjligheten att producera alternativt modifiera produkten för att tillgodose kundens önskemål. Arbetet är av varierande teknisk komplexitet och ställer höga krav på din problemlösningsförmåga och kreativitet.

Du arbetar nära säljorganisationen som består av ca 8 säljare och tillsammans arbetar ni för att kunden alltid ska välja AICC:s produkter.

 

Din bakgrund

Rollen som Field Application Engineer ställer höga krav på både dina tekniska och affärsmässiga förmågor. Vi tror att du är högskole- eller civilingenjör inom elektroteknik eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har gärna minst 1 års erfarenhet av en liknande roll, alternativt är du nyexaminerad högskole- eller civilingenjör. En förutsättning för rollen är att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Som person har du ett stort intresse för teknik samt är självgående, driven och lösningsorienterad. Du är en ansvarsfull person med förmåga att hantera parallella projekt under högt tempo. Du drivs av att skapa och vårda goda relationer samt att ha många olika kontaktytor.

 

Övrig information

Rollen är placerad i Kista och du rapporterar till FAE Group Manager EMEA. Tjänsten som Field Application Engineer kommer att innebära en del resor såväl inom som utanför Europa.

För rätt person finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling inom Amphenol.

 

Låter det intressant?

Anta i så fall utmaningen direkt och sök tjänsten på www.decennium3.se. Vill du ha mer information kontakta våra konsulter på decennium3, Linda Bellis på telefon 070-73 96 00 eller Lennart Jansson på telefon 0704-93 72 70.

 

Urval kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 juli.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.