Etac söker Teknisk produktspecialist för rullstolar i Anderstorp

Vill du vara med och utveckla rullstolar som gör att användaren kan vara mer aktiv och mer mobil? Har du erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med tekniska produkter ur ett ergonomisk perspektiv? Då ska du söka detta jobb! Med marknadens bästa anpassningsbarhet och kortaste ledtider är Etac marknadsledare inom allroundrullstolar. Etac vill öka sin kompetens i ergonomisk riktning för manuella rullstolar, därför söker vi en person med intresse och gärna erfarenhet/utbildning inom ergonomi. Som teknisk produktspecialist utvecklar och vårdar du befintligt sortiment utifrån marknadens behov och betydande medicintekniska krav. Du projektleder och driver produktvårdsprojekt, vilket även innefattar att ta fram tidsplan och kravspecifikation.

Du är behjälplig med teknisk support till nyutvecklingsprojekt, säljbolag och distributörer. Säljbolagen stöttar du i upphandlingar och större kontrakt vilket innefattar identifiering av kravställningar, nya tekniska lösningar samt skapande av nya artiklar. Det förekommer att du är med på säljbesök hos kund.

Tjänsten ingår i produktkontoret för rullstolar, som är kravställare mot produktutveckling och marknadsavdelning. Du är delaktig i nyutvecklingsprojekt, med särskilt ansvar för säkerställa produktspecifikation mot gällande regulatoriska krav. Du förväntas att aktivt hålla dig uppdaterad om tillbörliga standarder och om Medicintekniska direktivet för ditt produktområde. Som produktspecialist äger du egna projekt samt jobbar i team med produktutveckling, teknisk dokumentation och marknadsavdelning.


Då det är semestertider är ansökningstiden satt till 6 augusti. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar Etac med Dfind Science & Engineering. Om du har ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Gabriella Albertsson 073-78 16 87 eller Patrik Artman 0733-434589. Sök tjänsten på:
www.dfind.se/science-engineering


Din profil:

Vi ser med fördel att du som söker är civil- eller högskoleingenjör i maskinteknik med inriktning Biomekanik eller med likvärdigt dokumenterad erfarenhet.

Kunskap i ergonomi och CAD är starkt meriterande

Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter högt om du:

  • Är kommunikativ på alla nivåer
  • Är kreativ och stimuleras av att finna nya lösningar
  • Har ett stort eget driv
  • Har ett brinnande intresse för teknik och hur människan fungerar
  • Har lätt för att samarbeta och trivs att jobba i team

Utöver detta förutsätter vi att du med din entusiasm kommer bidra till att Etac ska fortsätta att vara i framkant vad gäller design och funktion av produkter som underlättar vardagen för människor med nedsatt rörlighet.

Du är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.