Erfaren Unreal-programmerare för utveckling av VR-applikationer

Animech Technologies fortsätter att växa. Vi märker av en stor efterfrågan på våra 3D-konfiguratorer och VR-applikationer och behöver förstärka teamet med skickliga mjukvaruutvecklare. Om du vill jobba med det allra senaste inom Virtual Reality, 3D-teknik och smart visualisering har du hittat rätt! Här omges du av innovativa och lösningsorienterade medarbetare som brinner för att hitta lösningar på våra kunders utmaningar och behov.


Om rollen

Du kommer att ingå i vårt utvecklingsteam med placering i Uppsala. Du kommer att jobba i projektteam där flera olika kompetenstyper är inblandade, exempelvis 3D-grafiker, visualiseringsingenjörer och digital designer. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta utveckling av VR-applikationer av världsklass, där realtidsrendering tas så nära den fysiska verkligheten som tekniken tillåter. Detta innebär en kontinuerlig tänjning av gränserna av vad som är möjligt.


Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är innovativ, lösningsorienterad och gillar att utmana dig själv och lära dig nya saker. Du har erfarenhet från spelutveckling eller webbutveckling och utbildning från universitet eller högskola. Du är en lagspelare som tar ansvar och trivs med att arbeta i tighta team mot högt satta mål och aggressiva deadlines. Du utvecklar bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Vi förväntar oss att du har mycket goda kunskaper inom:

  • Unreal Engine
  • C++


Vi ser gärna att du också har kunskaper inom:

  • Utveckling mot VR samt “good practices” inom området
  • Erfarenhet att profilera och optimera på både CPU och GPU
  • Bra kännedom om en rad renderingsmetoder och -tekniker
  • Shader-kodning (GLSL / CG)
  • Debugging av problem på både hög- och lågnivå
  • Design och utveckling av komplexa och återanvändbara system


Vi erbjuder

Animech Technologies erbjuder dig att jobba tillsammans med multinationella kunder med den senaste realtids-3D-tekniken. Vår företagskultur och våra värderingar uppmuntrar till samarbete och kunskapsutbyte. Du omges av engagerade och drivna kollegor och får möjlighet att arbeta i kreativa team med andra duktiga medarbetare.

Skicka din ansökan till Bjorn.bergstrom@nyteknik.se med rubrikraden Ny Teknik Jobb.