Erfaren projektledare/teamleader med elbakgrund sökes i Stockholm

Vi söker nu efter en erfaren projektledare/teamleader till ett företag i norra delen utav Stockholm. Du kommer att att ha en teamleader-roll där du stöttar närmsta chef med arbetsledande ansvar.

Vem är du?

  • Vi ser att du har minst en högskoleingenjörsexamen inom elteknik eller motsvarande utbildning med elektroinriktning.
  • Du har en hög kompetens och några års erfarenhet inom nuvarande fält
  • Kan vara ansvarig för delprojekt, leda en mindre grupp människor och arbeta självständigt.

Du kommer ha en bred roll som innefattar resursplanering och koordinerng. Då du kommer stötta chefen är dina ledaregenskaper och projekterfarenhet viktigare än specialistkunskap. Teamet som du skulle ansvara över ägnar sig åt el- och kabelkonstruktion. Kompetens inom elektromekanik och SolidWorks är meriterande. Detsamma gäller konstruktionserfarenhet av kablage, rack och elmoduler.

Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga och vara duktig i ditt sätt att kommunicera då du kommer ha kontakt med olika personalgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid

För mer information kontakta: Mirza Mulaosmanovic, mirza.mulaosmanovic@dfind.se

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.