Erfaren projektledare inom fordon till Knightec i Stockholm

Knightec är ett värderingsstyrt företag, vi vågar vara bäst, överträffar förväntningar och visar omtanke om våra medarbetare och kunder, varje dag. Vill du förstärka vårt team av projektledare inom fordonsindustrin som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och våra kunders utveckling?

Våra uppdrag i den här regionen är omväxlande och vårt mål är alltid att stärka våra kunders konkurrenskraft oavsett om det handlar om kortare insatser hos mindre företag eller stora, komplexa projekt tillsammans med våra största kunder. I region East arbetar Knightec med uppdrag i Stockholm, Uppsala och Södertälje men din anställning har du vid vårt kontor i centrala Stockholm. Tyngdpunkten av våra uppdrag är inom Life Science och fordonsindustrin.

Som erfaren projektledare inom fordon arbetar du med projektledning eller testledning med fokus på de kunder Knightec har inom fordonsindustrin men även mot övriga branscher. Genom din förmåga och erfarenhet blir du mycket betydelsefull för våra kunder och på sikt även ett ankare i Knightecs arbete för strategiska affärer. Uppdragen genomförs ofta på plats hos kund i nära samarbete med andra och kräver god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.

Du brinner för utveckling och har arbetat minst 6 år i projekt som projektledare, testledare eller i en koordinerande roll. Du har gedigen erfarenhet från fordonsbranschen, meriterande om du har arbetat med motorutveckling/drivlineutveckling i form av testning, mjukvaruutveckling eller konstruktion. I grunden har du en relevant ingenjörsexamen. Har du tidigare erfarenhet från konsultyrket är detta även meriterande.

Du kommer att trivas hos oss på Knightec om du är en person som tycker om att samarbeta och dela med dig av din kunskap och är intresserad av att utveckla relationer med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning, stor initiativförmåga och tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt. Genom ett proaktivt arbete och ett stort engagemang löser vi tillsammans våra kunders utmaningar. Utöver en utmanande och utvecklande tjänst erbjuder vi förmåner som privat sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning, löneväxling, friskvårdsbidrag och ett flertal roliga aktiviteter till vilka även familj och vänner bjuds in.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.