Erfaren Plastspecialist till Knightec i Göteborg

Knightec är ett värderingsstyrt företag, vi vågar vara bäst, överträffar förväntningar och visar omtanke om våra medarbetare och kunder, varje dag. Vill du förstärka vårt team av plastspecialister som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och våra kunders utveckling.

Som konsult på Knightec arbetar du i varierande uppdrag, både längre och kortare, inom olika branscher och du har en nära dialog med våra kunder. På ett affärsmässigt sätt vågar vi vara bäst genom att förstå våra kunders behov och ta fram lösningar som utvecklar både våra kunder och Knightec. Samarbete är en viktig del i vår vardag och på Knightec har du ca 550 härliga kollegor att utbyta erfarenhet och kunskap med. Tillsammans gör vi skillnad!

Knightec söker dig som är teknikintresserad senior plastkonstruktörer som vill förstärka vårt specialistområde. Som Senior Plastkonstruktör kommer du att arbeta med utveckling av konstruktioner i plast. Materialval och bearbetning, 3D-modellering av både ytor och solider, utformning av system samt detaljkonstruktion ingår i rollen. Kontakt med leverantörer, tillverkare samt framtagning av tillverkningsunderlag kan också bli en del av dina arbetsuppgifter.

Du ansvarar självständigt för att driva, planera och koordinera konstruktionsarbetet för att nå uppsatta projektmål. Uppdragen utförs på plats hos kund eller inhouse där du kommer att arbeta tätt ihop med andra. Du kommer att få vara med och utveckla detta område inom Knightec i Göteborg men även i vårt Sverigekontor.


Kvalifikationer

  • Högskole- eller civilingenjörsexamens i maskinteknik, teknisk design eller motsvarande
  • Minst 7 års erfarenhet av arbete som plastkonstruktör
  • Avancerad kunskap inom materialteknik och formsprutningsprocessen
  • Goda kunskaper inom något av de vanligaste CAD-, PDM/PLM-systemen, gärna Catia
  • Ett plus om du har erfarenhet av återvunnen plast och hållbarhet
  • Gärna erfarenhet inom branscherna fordon, medicinteknik eller konsumentprodukter


Du kommer att trivas hos oss på Knightec om du är en person som tycker om att samarbeta och dela med dig av din kunskap och är intresserad av att utveckla relationer med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning, stor initiativförmåga och tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt. Genom ett proaktivt arbete och ett stort engagemang löser vi tillsammans våra kunders utmaningar. Utöver en utmanande och utvecklande tjänst erbjuder vi förmåner som privat sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning, löneväxling, friskvårdsbidrag och ett flertal roliga aktiviteter till vilka även familj och vänner bjuds in.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.