Erfaren mekanikingenjör till Knightec i Lund

Knightec är ett växande teknikkonsultföretag som ständigt utvecklar och söker nya möjligheter. Vill du förstärka vårt team av mekanikingenjörer som gillar tekniska utmaningar och stimuleras av att engagera sig i sin egen och våra kunders utveckling?

Konsultrollen och våra uppdrag är varierande med fokus på avancerad produktutveckling i olika branscher. Du har en nära dialog med våra kunder och arbetet sker ofta i team tillsammans med kund och kollegor för att utveckla både befintliga och framtida produkter. Konsultrollen kräver även ett affärsmässigt förhållningssätt, en vilja och ambition att förändra mot det bättre och att våga vara bäst, varje dag. Du tycker om att inspirera andra, utmanas av att lära dig nya saker och utbyter gärna erfarenheter med dina 500 härliga kollegor.


Arbetsuppgifter

Dina uppdrag som mekanikingenjör på Knightec kommer att vara inriktade mot konstruktion. Du kommer att få möjlighet att arbeta i intressanta och utvecklande projekt, på plats hos våra kunder eller vid våra fräscha lokaler i centrala Lund.

  • Ansvara för maskinutveckling
  • Konstruktion
  • Optimeringar/förbättring
  • PLC- ärenden


Kvalifikationer

Vi söker dig som är teknikintresserad och utåtriktad gärna med erfarenhet av rörlig mekanik, maskinutveckling, optrimeringar och/eller förbättringsarbete. Som person är du lösningsorienterad och initiativtagande. Att arbeta strukturerat och målinriktat för att slutföra projekten och hitta de bästa lösningarna för våra kunder är något som du motiveras av.

  • Du har minst 2-3 års erfarenhet av mekanikkonstruktion och produktutveckling
  • Är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande
  • Har goda kunskaper i CAD-verktyg så som Creo eller SolidWorks

Har du erfarenhet av förpackningsindustrin eller erfarenhet från våra egna kunder är det meriterande för den här rollen.

Hos oss driver och påverkar du din egen utveckling. Utöver en utmanande och utvecklande tjänst erbjuder vi förmåner som privat sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning, löneväxling, friskvårdsbidrag och ett flertal roliga aktiviteter till vilka även familj bjuds in.

För mer information kontakta   på 0761-06 00 94.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.