Enhetschef VA och Avfall till Marks Kommun i Mark

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.


Arbetsbeskrivning:

I din roll ansvarar du för att, tillsammans med dina kollegor, säkerställa att kommunens vatten- och avloppsanläggningar, avfallshantering samt återvinningscentral drivs så optimalt som möjligt. Du ska även säkerställa en långsiktig strategi/funktion för anläggningarna. Din dag kommer att variera, du förväntas vara synlig i verksamheten samtidigt som du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du leder två olika grupper på totalt tretton personer, som driftar och utvecklar VA-anläggningarna.

Du ansvarar för planering, rutiner, drift- och investeringsprojekt inom din enhet. I ditt arbete ingår att se till att gällande lagstiftning följs, både vad gäller verksamheten och personal. Du genomför även vissa upphandlingar för din verksamhet. Du ingår i ledningsgruppen inom sektor Teknik där ni tillsammans arbetar för ett bra samarbete inom kommunens olika förvaltningar.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap inom teknisk driftverksamhet med fördel inom VA-branschen eller processindustrin. Du har en ingenjörsutbildning, eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Du har ett coachande ledarskap där du är engagerad och lyhörd. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och strukturerad i ditt arbetssätt. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är prestigelös.

Du har god datorvana och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 2018-03-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande.


För information:

I denna rekrytering samarbetar Marks kommun med Dfind Science & Engineering. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Albertsson på 0730-78 16 87. Ansök via www.dfind.se.

Fackliga kontakter för tjänsten är
Vision, Birgitta Swedblom 0320-217048
SACO, Carl Eliasson 0320-217020

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.