Enhetschef till Ramböll

Trivs du som bäst i en roll där du får leda och utveckla andra att nå sin fulla potential? Här erbjuds du en tjänst där du får kombinera ditt ledarskapsintresse med intresset för teknik. Vi söker dig som vill arbeta som Enhetschef på ett internationellt konsultbolag i stark expansion.

Ramböll är en ledande samhällsrådgivare med över 13 000 experter i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och har en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta.

I den svenska verksamheten ingår Ramböll Sverige AB samt Ramböll Management Consulting AB. Ramböll Sveriges huvudkontor finns i Stockholm. I Sverige har Ramböll ca 1 700 medarbetare på ett 30-tal kontor. Rambölls organisation skapar goda förutsättningar att lära känna kunden och kundens behov så att Ramböll kan erbjuda koncernens samtliga tjänster. Det gör att varje uppdrag kan resurssättas utifrån uppdragets specifika behov av spetskompetens.

Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Vi välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team för att nå innovativa lösningar.


Se filmen om Ramböll här

Läs mer om Ramböll här: http://www.ramboll.se

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Enhetschef och vara med och driva och utveckla en av de tre VVS- och Energiteknik enheterna i Göteborg. Här blir du en del av ett starkt team där sammanhållning värderas högt. Som Enhetschef har fullt resultat- och personalansvar för 14 personer och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Du är även till viss del uppdragsledare med ansvar för att utveckla affärer och själv driva egna projekt. I tjänsten kommer du dessutom att arbeta för att Ramböll ska vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare, både för nuvarande och framtida arbetsgivare. I rollen rapporterar du direkt till Distriktschefen.

 

Vem är du?

För att passa för tjänsten har du:

  • Högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare ledarerfarenhet från arbete som projektledare, arbetsledare eller motsvarande
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från konsultsidan, men ser även att du kan komma från entreprenör eller fastighetsägare.

I tjänsten som Enhetschef trivs du som drivs av att leda och utveckla både personalen och verksamheten. Du kommer att arbeta självständigt med stor frihet under ansvar. Vi söker dig som baserar din ledarstil på delaktighet, gemensamt ansvar och samarbete. Du har ett uttalat intresse för marknadsarbete och affärer med fokus på tillväxt och ser de möjligheter som kommer med att tillhöra ett ledande internationellt teknikkonsultföretag. Givetvis är du prestigelös och har ett driv att lyfta medarbetarna till nya höjder. God kännedom om marknaden och gott kontaktnät kommer göra dig framgångsrik i tjänsten som Enhetschef.

 

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

 

Låter detta intressant?

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 31 oktober.

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Bogren på telefon: 073- 089 45 35 eller mail: johanna.bogren@se.experis.com

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.