Enhetschef Mät och GIS till Upplands-Bro kommun

Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Upplands-Bro kommun ligger vid Mälaren drygt två mil nordväst om Stockholm och ca 25 minuters pendeltågsresa från Stockholms central. Vi är en expansiv kommun och har för närvarande närmare 27 000 invånare. Din blivande arbetsplats ligger i direkt anslutning till Kungsängens station.Tekniska avdelningen, belägen på Samhällsbyggnadskontoret, har till uppgift att bidra till fortsatt utveckling och drift av kommunens infrastrukturfrågor. Förutom fokus på expansion driver kommunen ett aktivt utvecklingsarbete med inriktning på kvalitet, resultat och nöjda medborgare.
Till den nyinrättade enheten Mät och GIS söker vi en chef. Enheten kommer bestå av fem mätingenjörer och fem GIS-ingenjörer.

Enhetschefen ska utifrån de politiskt uppsatta målen leda, driva och utveckla enheten och dess medarbetare vilket inkluderar personal-, budget- och verksamhetsansvar. En central del i uppdraget blir att arbeta fram gemensamma processer och rutiner för den nyinrättade enheten och skapa ett välfungerande team. Du rapporterar till den tekniska chefen och ingår, tillsammans med tekniska avdelningens andra enhetschefer, i dennes ledningsgrupp. Som enhetschef för Mät och GIS förväntas du främja samverkan inom din egna enhet, tekniska avdelningen, samhällsbyggnadskontoret och kommunen i stort.

Vi söker dig som är utbildad lantmätare eller som har annan relevant teknisk utbildning och erfarenhet av en arbetsledande position. Du har goda kunskaper inom mätning, förrättningsförberedelser, GIS, framtagande av kartor samt den kommunala stadsbyggnadsprocessen. Har du tidigare varit i en liknande chefsposition eller har erfarenhet av samrådsförfarande mot Lantmäteriet är det meriterande. Arbetslivserfarenhet från kommunal verksamhet är också ett plus.


En förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt samt förtroendeingivande i ditt ledarskap. Du besitter en god förmåga att kommunicera och har lätt att samarbeta med andra.Läs mer om Upplands-Bro kommun här:
 http://www.upplands-bro.se/download/18.4f6cbf581552b0b957fd6c3c/1465805823157/Upplands-Bro_DN-bilaga.pdf

Välkommen att skicka din ansökan via www.boardtalk.se senast den 10/12.

Eventuella frågor besvaras av Boardtalks konsult Anna Hultkrantz, 073 834 33 20.

 

Länk till den här sidan

http://www.boardtalk.se/aktuella-rekryteringar/?rmpage=job&rmjob=580&rmlang=SE

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.