Energiingenjör med möjlighet att utvecklas till energispecialist avseende energisystem i byggnader

Vill du bli en fullfjädrad energiexpert genom att lära dig av Sveriges vassaste inom energi och fjärrvärme? Då har du chansen nu.

Vi söker dig som vill utvecklas till energiexpert inom Stockholm Exergi. Du kommer att utföra våra energitjänster åt stora och små fastighetsägare. Vårt syfte är att sälja och leverera tjänster som uppfyller kundernas förväntningar, stärker våra kundrelationer och bidrar till ett hållbart Stockholm.

I tjänsten ingår projektering, inventering  av driftanläggningar för byggande av fjärrvärme- och  fjärrkylaanläggningar. Du upprättar kompletta åtgärdsförslag, byggleder samt utför besiktningar och efterkontroller. I rollen ingår även att leverera olika tjänster såsom bland annat driftoptimering, energikartläggning och expertrådgivning. Du kommer att få utvecklas till expert på primär- och sekundärsystem i fjärrvärme- och fjärrkylanläggningar, entreprenader, projektledning och att ta budgetansvar, leda förhandlingar med mera.


Vi erbjuder dig

Rollen som energiexpert är en del i vår långsiktiga kompetensförsörjning i samband med pensionsavgångar. Våra energiexperter besitter spjutspetskompetens inom sina områden och du kommer att få följa några av våra mest erfarna experter under ett helt år och lära dig energiexpertrollen från grunden. Du få ett omväxlande, fritt och stimulerande arbete där du får möjligheter att kompetensutvecklas genom samarbeten med kunder och erfarna kollegor. Du är delaktig i att utveckla framtidens energitjänster och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till. Dessutom blir du verksam på ett kundorienterat och miljömässigt ansvarstagande företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du ingår i en avdelning som består av sexton ambitiösa, engagerade och kunniga kollegor.


Dina kvalifikationer

Vi tror att du är nyexaminerad ingenjör, gärna med energi eller Vvs inriktning inom fastighetsområdet. Arbetslivserfarenhet som drifttekniker, från styr- och regler eller motsvarande är meriterande. För att trivas i rollen behöver du ha intresse för miljö-, teknik- och energifrågor och vill utvecklas till projektledare och energiexpert. Som person är du självständig, utvecklingsorienterad och har förmåga att få saker och ting gjorda.

För att utveckla långsiktiga kundrelationer behöver du vara lyhörd, prestigelös och nyfiken på kundens verksamhet. Kunden i centrum är en självklarhet för dig. Dessutom är det viktigt att du ser affärsmöjligheter och har en förmåga att presentera förslag på ett kommunikativt sätt, både i tal och skrift.


Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast den 8 juni 2018. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information, vänligen besök vår hemsida eller kontakta Mikael Ohlsson, gruppchef energitjänster, +46 (0)76-768 92 81 eller Mikael.ohlsson@stockholmexergi.se.

Fackliga representanter är Ledarna, Hamid Koochakay; Unionen, Magnus Gårdenberg; SEKO, Jan Persson och Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund. Samtliga nås via Stockholm Exergis växel på 08-671 70 00.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom