Eltekniker

Gruppen för el- och instrument, som Du kommer att ingå i, ansvarar för det avhjälpande och förebyggande underhållet vid våra produktionsanläggningar i City och på Värtaverket.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll för våra elutrustningar. Det innebär bland annat montage, driftsättning och reparation samt felsökning. Du kommer i stor utsträckning även att samarbeta med andra avdelningar samt delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring.


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom underhåll och utveckling av styr-och reglerutrustning. Du blir en del av ett team som består av erfarna kollegor. Vi har byggt ett nytt kraftvärmeverk och därmed får utökade ansvarsområden.i både nya och äldre anläggningar, Våra anläggningar i det centrala produktionsnätet inför stora förändringar under de närmaste åren – en resa som du får vara med på. Här kommer du, tillsammans med den övriga gruppen, att ha en viktig roll för att säkra vårt område inom styr-och reglerteknik.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning. Det kombinerar du med erfarenhet av elanläggningar, gärna inom industri, samt felsökning av ställverk, elmotorer och reläutrustningar. B-körkort är också ett krav, medan kunskaper om frekvensomformare är meriterande. Arbetet ställer även höga krav på självständighet och ansvarstagande. Dessutom är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta.


Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt online-rekryteringssystem på adressen www.fortum.se/karriarvagar senast den 31 augusti 2017. För ytterligare information vänligen kontakta Gruppchef Gunnar Nilsson på telefon 072-504 16 88 eller via e-post gunnar.nilsson@fortum.com

Fackliga företrädare:
SEKO: Jan Persson mobilnummer 070-693 48 44
Unionen: Louize Leandertz mobilnummer 070-344 57 90
Ledarna : Freddy Huerta mobilnummer : 070-653 93 07

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.