Elkonstruktör

Vill du arbeta kreativt och innovativt på en internationell arena med högteknologiska produkter är arbetet som elkonstruktör hos oss ett bra val.

Våra högpresterande precisionsslipmaskiner innehåller många teknikområden. Såsom styrsystem, högprecisionsmekanik, linjära och roterande servodrifter, hydraulik/pneumatik, verktygskonstruktion och mätsystem. Nu utökar vi vår teknikavdelning, som består av ca 10 medarbetare, med en elkonstruktör. Vår elkonstruktion görs i ELPROCAD.

Som el-konstruktör hos oss deltar du i hela kedjan, från offert till leverans av maskin/produktionsanläggning. Både vid utveckling av helt nya maskiner samt vid anpassning för specifika kundorder.  Arbetet är mycket självständigt och har stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder som företrädesvis finns utomlands, såsom i Asien, Europa, USA samt Sydamerika.


Din profil:

Du är utbildad civil- eller högskoleingenjör med el som inriktning. Har du erfarenhet av PLC/högnivåprogrammering är det meriterande. Arbetet förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du är affärsmässig, analytisk och kreativ samt har ett positivt och flexibelt förhållningssätt. Du har ett genomgående kvalitetstänk och ett brinnande intresse för att driva förbättringsarbete. Att du som söker är proaktiv och initiativrik är en självklarhet då KMT utvecklar morgondagens teknik.

Vi ser ökad mångfald som en tillgång för vår verksamhet och arbetar aktivt med det i vår rekryteringsprocess.

 

Övriga upplysningar

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Placering i Bromma.

 

Ansökan:

Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti 2017 till: jobs@uvalidkoping.com

Märk din ansökan: Elkonstruktör. 

                               

Kontaktpersoner:
Urban Myrefors, Affärsområdeschef, 08-634 75 29

Elisabet Elfström, HR-chef, 0510-88 188

Skicka din ansökan till jobs@uvalidkoping.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.