Elektronikkonstruktör / Mekanikkonstruktör i Stockholm

Är du sugen på att arbeta som konsult? Vi söker just nu ett drivande Elektronikkonstruktör/ Elektromekanik för ett företag i norra delen utav Stockholm.

Du kommer framförallt att arbeta med elektromekanik, rackar, moduler, kablage och annan elektromekanik genom hela utvecklingskedjan från koncept, konstruktionsarbete, produktionsunderlag för beställning av material, test & verifiering, felsökning, produktstrukturer och ändringsorder i ett samarbete med övriga teamdeltagare.

Vem är du?

  • En högskoleingenjör inom elteknik, mekanik eller motsvarande utbildning med elektro/mekanisk inriktning.
  • Du har något år arbetslivserfarenhet inom nuvarande fält.
  • Du ska behärska CAD-systemet SolidWorks.

I din roll kommer du att arbeta El/Mekanikkonstruktion med erfarenhet av:

  • Kablage, rack och elmoduler.

Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga och vara duktig i ditt sätt att kommunicera då du kommer ha kontakt med olika personalgrupper.

Du kommer att arbeta som en av 23 konstruktörer i inom elektronikgruppen. Då det behövs resursförstärkning i ett pågående leveransprojekt inom området el- och kabelkonstruktion.

Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid
För mer information kontakta: Iman Bagher, iman.bagher@dfind.se

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.