Elektronikkonstruktör maskin

Är du intresserad av maskiner? Vet du en del om analog och digital elektronik? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker en kille eller tjej med intresse för elektronik. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med elektronik kopplat till konstruktion. Uppgifterna varierar, tex: PCB-design, testkörningar, kablagedragningar i trånga utrymmen eller EMC utredningar. Vi tror att du är bra på något och vi bygger rollen utifrån din kompetens och utvecklingspotential. Välkommen till en uppfinnarmiljö med likasinnade arbetskamrater.

Plockmatic International AB utvecklar, producerar och marknadsför utrustningar för skrivare tex: papperssortering, plockning, häftning, falsning, bindning och kuvertering. Plockmatic bedriver hela sitt utvecklingsarbete själva, för alla sina produkter.

Tjänsten är heltid och placerad vid Telefonplan i Hägersten. Välkommen med din ansökan redan idag.


Arbetsuppgifter

Som Elektronikkonstruktör kommer du att jobba i team bestående av projektledare, mekanikkonstruktör och mjukvaruingenjör. Du är med i projektets alla faser från start till produktlansering. Elektronikkonstruktörens uppgifter består av att få bland annat maskinkort att fungera i prototyper, testmaskiner samt slutligen seriemaskinerna. Du får chansen att själv testa och verifiera din lösning på labbgolvet. Tillsammans med projektledare och mekanikkonstruktör verifierar du sedan den färdiga lösningen, inte sällan är det den som jobbar med elektroniken som upptäcker problem.

Du jobbar med support i produktutvecklingsprojekt mm i spännande projekt med maskiner som har inbyggda system och rörliga delar, och ofta blir din roll att stötta den seniora hårdvarukonstruktören. Som elektronikkonstruktör kan arbeta självständigt och anpassar din insats efter rådande förhållanden – inte minst vad gäller dokumentation. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.


Erfarenheter

Vi söker dig som är minst gymnasieingenjör med inriktning elektronik eller motsvarande. Vi ser det som mycket viktigt att du har intresse av rörlig mekanik. Erfarenheter av och förståelse för programmering av inbyggda system är inget krav men räknas mycket meriterande.

 För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker är praktiskt lagd och du brinner för maskiner. Vidare är du initiativrik, modig och har förmågan att fatta beslut. Du har även driv och en utmärkt förmåga att kommunicera med människor. I rollen ingår att samarbeta i projekt och därför har du förmågan att skifta riktning, vara kreativ, hantera många arbetsuppgifter parallellt och är öppen för ett prestigelöst samarbete.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.