Elektronikingenjör till Elekta, Stockholm

Vill du göra skillnad på riktigt? Är du en erfaren elektronikingenjör med drivet att skapa innovativa medicintekniska lösningar för framtiden? Elekta är ett svenskt medicintekniskt bolag som tar fram avancerade lösningar för strålningsbehandling av cancer. Här kan du påverka och utveckla tekniska lösningar som gör skillnad!
 

Om tjänsten

Som Elektronikingenjör ingår du i Device and Service Engineering-teamet som arbetar med och utvecklar Elektas Neuro produkter, Leksell Gamma Knife och Leksell Sterotactic System Vantage. Du kommer att arbeta med att vidareutveckla och optimera dessa men även andra medicinsktekniska produkter. Du kommer också vara involverad i kravhantering, riskanalyser, tekniska utredningar av kundcase och har en nyckelroll i den interna och externa kommunikationskedjan.
 

Arbetsuppgifter:

  • Elektronikutveckling av nya tekniska lösningar
  • Driva produktförbättringar ur ett optimerings-, säkerhets- och kostnadsperspektiv
  • Riskanalyser ur ett elektronikperspektiv
  • Hantera inkomna ärenden och frågor rörande produkterna
  • Arbeta proaktivt mot audits
  • Arbeta med kravställning
  • Upprätthålla god intern och extern kommunikation

Elekta präglas av ett innovativt och entreprenöriellt tänkande och arbetar sedan flera år tillbaka agilt utifrån SAFe-metoden. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm där du ges möjlighet att arbeta med mycket kompetenta kollegor och produkter som ligger i absolut teknisk framkant.
 

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning som elektroingenjör och några års erfarenhet av elektronikutveckling. Du har erfarenhet av att ha drivit ett självständigt arbete inom elektronikutveckling. Vidare har du kännedom om och arbetat mot att upprätthålla EMC-direktiv och andra regulatoriska krav relevanta för elektronikutveckling. Har du kunskap inom PCB design, VHDL och arbetat enligt SAFe-metoden är detta meriterande.

Som person är du initiativtagande, kommunikativ och noggrann. Du trivs i ett klimat med högt i tak och där du själv får bidra. Du pratar och skriver engelska obehindrat då detta är Elektas koncernspråk.
 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Elekta med Level Recruitment. Sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom