Elektronikingenjör / Elektronikkonstruktör i Stockholm

Är du sugen på att arbeta som konsult? Vi söker just nu ett drivande elektronikkonstruktör för ett företag i norra delen utav Stockholm. Du kommer att jobba med kretskorts- och kabelkonstruktion.

Vem är du?

  • Vi ser att du har minst en högskoleingenjörsexamen inom elteknik eller motsvarande utbildning med elektroinriktning.
  • Du har en hög kompetens och några års arbetslivserfarenhet inom nuvarande fält.
  • Du ska goda kunskaper inom CAD-systemet Altium.
  • Meriterande om du har använt och till en viss mån behärskar E3, Autocad och SolidWorks.
  • Vi ser att du har god kompetens inom konstruktion av elektronikmoduler, PCBA och kablage.
  • Har ett praktiskt handlag i form av lödning, mätning och montage, har arbetat med detta tidigare och trivs med den praktiska sidan.

I din roll kommer du att arbeta med konstruktion av kretskort och kablar genom hela utvecklingskedjan. Från koncept, konstruktionsarbete, produktionsunderlag för beställning av material till test & verifiering, felsökning och produktstrukturer i ett nära samarbete med övriga teamdeltagare.

Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga och vara duktig i ditt sätt att kommunicera då du kommer ha kontakt med olika personalgrupper.

Du kommer att arbeta som en av fyra elektronikkonstruktörer i ett team för produktunderhåll där ca 25-30 personer är representerade från olika delar av organisationen.

Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående
Omfattning: Heltid
För mer information kontakta: Iman Bagher, iman.bagher@dfind.se

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.