Drifttekniker till STC

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker en drifttekniker till Underhåll på STC i Södertälje. På STC sker all forskning och utveckling för Scania vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Vi erbjuder ett mycket omväxlande arbete i en organisation med goda personalförmåner.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du ansvara för drift och underhåll av våra process- och mediainstallationer.

Vårt uppdrag är att se till att provceller och testriggar har rätt tillgänglighet året om och att alla kontorslokaler har rätt inomhusklimat. Det ingår även planering och genomförande för avhjälpande- och förebyggande underhåll, kontakt med leverantörer och deltagande i olika projekt.

En viktig del av ditt arbete är att se till att anläggningarna inom ditt område utnyttjas så energi- och kostnadseffektivt som möjligt.

Din profil

Vi söker dig som har driftteknikerutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. För denna tjänst gäller att du är noggrann samt har ett högt säkerhetstänk, är positiv, ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.

Då du har daglig kontakt med våra kunder är känsla för service en viktig egenskap. Du kommer tillhöra en underhållsgrupp men de flesta arbeten sker självständigt vilket ställer krav på eget driv och initiativkraft.

Beredskap kan ingå. B-körkort är ett krav.

Kunskaper inom PLC och frekvensomriktare är meriterade, liksom kunskaper i engelska i tal och skrift.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Juha Orava, Underhållsledare, tfn: 08 - 553 897 74

Jonas Widlund, HR Business Partner, tfn: 08- 553 857 58

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid, dagtid, beredskap kan förekomma.

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 19 augusti 2018.

Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom