Drifttekniker Bränsle

Är du intresserad av bränslehantering och anläggningsskötsel? Vill du vara med i en spännande bransch där Stockholm och dess invånare står i centrum? Då ska du söka till oss på Värtaverket i Energihamnen!

I vårt team kommer du att ansvara för drift och skötsel av vår bränsleanläggning tillsammans med våra övriga drifttekniker och driftingenjörer i Energihamnen. I hamnen hanterar vi både fasta och flytande bränslen till Värtaverket men också distribution till övriga Stockholm Exergi anläggningar i Stockholm. I din roll kommer du att sköta den dagliga driften och skötseln av bränsleanläggningen i hamnen samt även bistå övriga tekniker som hanterar våra bränslen i Energihamnen. Tillsammans med din grupp kommer du också ansvara för att arbeta mot uppsatta mål samt medverka till att vår anläggning utvecklas genom att delta i verksamhetsförbättringsteam. I tjänsten ingår beredskap.


Vi erbjuder dig

Som drifttekniker bränsle hos oss erbjuds du intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom bränslehantering och hamnverksamhet, teknik och drift. Energihamnen i Värtan står inför en förnyelse inom närtid med många spännande projekt att medverka i. Du får också möjligheten att fortsätta utvecklas i vår miljöinriktade och snabbväxande organisation där medarbetare med olika lång erfarenhet tillsammans garanterar att vi är rustade för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen kommer du ingå i ett sammansvetsat och stöttande team med engagerade kollegor.


Dina kvalifikationer

Du har förmodligen en driftteknikerutbildning eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från arbete med drift av bränsledepå, hamn-, energi- eller industrianläggningar är meriterande. Vi ser gärna att du är samarbets- och resultatorienterad och inte är rädd för att ta egna initiativ för att förbättra vår verksamhet. Dessutom kräver det att du har god teknisk kunskap samt har förmågan att läsa och tolka manualer för att lösa driftrelaterade problem. För denna tjänst krävs goda kunskaper i engelska samt att du har giltigt körkort B.

Som person är du teknisk, noggrann och strukturerad. Du är även lätt för förändringar och förmåga att samarbeta. Vi arbetar med stort fokus på säkerhets- och miljöfrågor vilket vi även önskar att du som söker jobbet efterlever.


Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 31 januari. För mer information, vänligen kontakta Rainer Korkiamäki, 072-202 46 82 eller rainer.korkiamaki@stockholmexergi.se

Fackliga representanter är: Ledarna, Hamid Koochaky, 08-671 70 00 Unionen, Magnus Gardenberg, 08-671 70 00 SEKO, Jan Persson, 08-671 70 00 Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund, 08-671 70 00

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom