Driftledningsingenjör till Ellevio!

Just nu stärker Ellevio upp driftledningscentralen i Karlstad med nya driftledingsingenjörer. Ellevio utvecklar, underhåller och investerar i sina elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Om du vill få chansen att arbeta på ett av Sveriges ledande elnätsföretag då är detta möjligheten för dig! Sök tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande!


Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Ellevio utvecklar, underhåller och investerar i sina elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom de ser olikheter som en tillgång. Nu söker de dig som kan förstärka Driftplaneringen i Karlstad.

Vill du veta mer om Ellevios jämställdhetsinitiativ? Kika på filmklippen HÄR och HÄR för mer information om hur Ellevio tänker i jämställdhetsfrågor.

På driftplaneringen arbetar idag ett engagerat och härligt gäng som tillsammans bidrar till att säkerställa arbetet på Ellevios nät. Arbetsgruppen har kul på jobbet och arbetsklimatet beskrivs som högt i tak. Ellevio har alltid höga betyg på sina medarbetarundersökningar vilket tydligt märks bland medarbetarna och det finns en god balans mellan högt tempo och trivsel i arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ellevios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ellevio.

Du kommer till en början av din anställning att genomgå en introduktion och i takt med att du utvecklas erfarenhetsmässigt så kommer ditt uppdrag breddas med tillkommande uppgifter. Allt för att du ska få bästa möjliga start på din anställning.


Arbetsuppgifter

Som Driftledningsingenjör kommer du att arbeta på Sveriges största Driftcentral och du kommer att tillhöra Driftplaneringen. Driftplaneringen arbetar med att granska och säkerställa att idriftagningar av underhållsarbeten och investeringsprojekt i Ellevios nät utförs på ett säkert och korrekt sätt. Avdelningen ansvarar också för att informera kunder om kommande avbrott och upprätta driftorder för idrifttagningar. Du kommer att samarbeta med flera gränsytor inom Ellevio och mot deras entreprenörer. Tjänsten ger dig möjligheten att kombinera din analytiska förmåga med din kommunikativa och sociala kompetens.

Du kommer till exempel att:

  • Behandla begäran om arbete från entreprenör
  • Godkänna och upprätta driftorder om hur elnätet ska kopplas
  • Ha daglig kontakt med entreprenörer


Vi söker dig som

Vi söker dig som har någon typ av eftergymnasial utbildningsbakgrund inom Elkraft, El eller Energi. Du kan även ha utbildning mot exempelvis system, driftsystem, processtyrning, NIS/GIS eller Sjökraft.

Alternativt har du en bred bakgrund som montör eller erfarenhet inom elkraft, då detta ses som en likvärdig kompetens.

Ditt intresse för att lära dig och utvecklas inom området el och elkraft är tydligt och störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten och din vilja att visa vad du går för! För att du ska trivas tror vi att du är en utåtriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med andra, att du har en analytisk ådra och för dig är ordning och reda viktigt.

Vi ser även att du har fullgoda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Viktigast är att du som söker är en person som har lätt att ta ansvar för dels dina egna arbetsuppgifter, men också tar ansvar för gruppens gemensamma resultat. Du är i ditt tillvägagångssätt analytisk och metodisk och vid upprättandet av driftorder är det också viktigt att ha en känsla för detaljer och ditt arbetssätt kännetecknas av noggrannhet och struktur.
 

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Karlstad
  • Arbetstider: 08.00-16.45, flex tillämpas
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ellevios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom