Driftingenjörer till KM7, Stora Enso Skoghall

Till Kartongmaskin 7 på Skoghalls Bruk söker vi nu 2 stycken Driftingenjörer med ett huvudsakligt ansvar som kan vara fördelat mot Mälderi, Torkparti, Smetkök, Bestrykning och Rullmaskin. Dina kunskaper och intresse kommer att vara en grund i ditt ansvarsområde. Befattningshavarna tillhör Avdelning Kartong och rapporterar till Sektionschef KM7.

Har du goda kunskaper inom processindustrin och en förmåga att arbeta effektivt och vara lyhörd mot dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker!

Som Driftingenjör KM7 blir du del av ett glatt gäng som arbetar för att säkerställa tillgänglighet, kvalitet samt utveckling på Kartongmaskin 7. Du har ansvaret för att processutrustningen på dina maskinavsnitt drivs framåt i linje med övriga delar på Kartongmaskin 7. Ihop med sektionens övriga medarbetare sätter du säkerheten först och tillsammans är ni med och utvecklar kartongbruket, då en viktig del i arbetet är att optimera befintlig utrustning i kartongmaskinen samt att i nära samarbete med operatörer och underhåll driva förbättringar som leder till ständig utveckling av maskinen.

Vid oplanerade händelser skall du understödja övriga befattningar med teknisk kompetens så att erforderliga åtgärder vidtas. Du arbetar mot uppsatta mål i handlingsplan och fastlägger att aktiviteter genomförs.
 

Kvalifikationer

Vi ser att du har teknisk utbildning på lägst högskolenivå eller annan utbildning/ erfarenhet som kan prövas likvärdigt. Arbetet kräver arbetslivserfarenhet och god kunskap om kartongtillverkning och kartongkvalitet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift är ett krav.

Som person brinner du för ditt jobb! Du är analytisk, målinriktad, drivkraftig och vill ta stort eget ansvar. Då du kommer att ha kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att du tycker om att träffa nya människor i olika situationer och har lätt för att samarbeta och skapa engagemang. Den stora spännvidden i jobbet innebära att du måste tycka om alltifrån samtalen i manöverrummen och det praktiska arbetet i maskinen till det systematiska problemlösandet och dokumentationen i våra system.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
 

Ansökan

Sista ansökningsdagen är 26e mars, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor.

https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.
 

Kontaktperson

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Sahlén, sektionschef KM7, +46 (0) 705 49 41 36

I den här rekryteringen samarbetar Stora Enso med Manpowergroup Solutions som är ett systerbolag till Experis. Har du frågor kring själva ansökan kontakta: +46 (0) 8 764 24 40.


Fackliga företrädare

Unionen Skoghall: Minus Jonsson, +46 (0) 70 281 25 66
Akademikerna (SI): Susanne Björkqvist, +46 (0) 72 733 01 86
Ledarna: Rickard Frost, +46 (0) 70 642 41 05

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom