Driftchef

Vi söker dig som vill ansvara för vår driftavdelning med ett team av duktiga drifttekniker och driftingenjörer!

St1 erbjuder dig en utmanande, omväxlande och inspirerande roll. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och du får möjlighet att bidra till framtidens produkter och lösningar i vårt utvecklingsarbete.
 

Arbetsuppgifter

Som driftchef för ST1 har du det totala ansvaret för driften. Vi är idag uppdelade i fem skift och anläggningarna är i produktion dygnet runt. Du kommer att arbeta med driftoptimering, säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet för att ständigt utveckla våra processer. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är förlagd på dagtid.

  • Ansvara för utvecklingen av kompetensen på avdelningen
  • Arbeta aktivt med säkerhet och riskhantering
  • Arbeta mot satta produktions- och miljömål


Din Profil

Du har goda ledaregenskaper med erfarenhet av processindustrin och/eller energibolag. Vi ser gärna att du har en driftteknisk bakgrund inom processindustrin. Du är van att axla ett ansvar och att ta snabba och säkra beslut. Du är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som har analytisk förmåga och är lösningsorienterad samt flexibel. Du drivs av ständig utveckling och möjlighet till förbättringar. Vidare är du en utpräglad lagspelare som coachar och stöttar teamen med ett prestigelöst ledarskap.


Vi erbjuder

  • Ett intressant och spännande arbete med många kontaktytor.
  • Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera kommande och spännande projekt
  • Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
  • Träningsmöjligheter samt företagshälsovård
  • Subventionerade aktiviteter som exempelvis resor och idrottsliga evenemang
  • Förmånliga villkor förutom dagens givna förmåner


Är Du intresserad?

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad. Sök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan.
 

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Mattias Lyckberg 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.
 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom