Development Engineer - Project Management

På Seco Tools har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.

På avdelningen R&D Insert Milling Tools i Fagersta utvecklar vi fräsverktyg och hållare, fräskoncept samt skärgeometrier till nya och befintliga vändskär. Vi strävar alltid mot att leverera våra produkter med högsta kvalitet och enligt tidsplan och för att hjälpa oss bli ännu bättre söker vi nu en Development Engineer för Project Management. Välkommen till en roll där du får vara med och driva spännande projekt för att förbättra våra produkter och processer. Är du en sann lagspelare som brinner för innovativa lösningar är det här jobbet för dig!


Arbetsuppgifter

I den här rollen leder du utvecklingsprojekt av våra fräsprodukter där du fångar och utvecklar nya idéer, metoder, verktyg och processer och tillämpar dem på ett sätt som skapar värde för verksamheten. Du hanterar och driver utveckling inom vändskärsfräsning och genomför utvecklingsaktiviteter av skärdesign, konstruktion och tillverkningsprocesser på slitage och skäroptimering. Du stöttar också produktunderhållsaktiviteter för att uppgradera befintliga produkter. Att kontinuerligt utveckla din egen kunskap och kompetens inom området och använda din expertis för att få dina kollegor att växa och öka sina kunskaper och möjligheter att leverera är en viktig del i ditt arbete. Vidare utför du konkurrensövervakning och deltar i patentskrivning för att skydda våra nya produkter och koncept.


Din profil

Vi söker dig som är civilingenjör och har minst fem års erfarenhet inom skärande bearbetning eller motsvarande industri. Har du erfarenhet av projektledning och projektverktyget Antura, eller liknande, är det meriterande. Du har goda kunskaper i Office 365. Då vi arbetar lokalt och tillhör en global organisation behöver du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Din personlighet är nyckeln till vår gemensamma framgång! Du är målinriktad och med din nyfikenhet och kreativitet söker du utmaningar och hittar nya vägar att gå. Du är lyhörd i ditt sätt att arbeta, har goda ledaregenskaper och trivs med att jobba i team. Med dina kommunikativa egenskaper har du inga problem att genomföra presentationer och du trivs i en nytänkande miljö.

På Seco är vi är övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder och vi ser fram emot att träffa dig!


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-09-02. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com, jobb-id: R0008274. Om du vill bifoga ett personligt brev gör du detta samtidigt som du laddar upp ditt CV i vårt ansökningssystem.
 

Kontaktinformation

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Johan Elofsson, rekryterande chef, 0223-406 97

Fackliga kontaktpersoner
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.


Rekryterare

Johnny Sjöstrand

Vi tagit ställning till vilka rekryteringskanaler och vilken typ av marknadsföring vi vill använda och undanber oss därför vänligt men bestämt ytterligare kontakter.

På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom