Design Engineer till CJ Automotive

Produktutveckling hos CJ Automotive innebär att alltid erbjuda våra kunder; innovativ och effektiv utveckling med fokus på prestanda, säkerhetsfunktioner, låg vikt och kostnadseffektivitet. CJ Automotive är en OE-leverantör av pedalsystem till fordonsbranschen vilket i praktiken innebär att vi utvecklar och tillverkar originaltillbehör i samarbete med våra kunder.

Vid framtagning av nya produkter kommer du att ingå i eller leda projektgrupper enligt APQP-modellen där konstruktion är en del i utvecklingskedjan. Projektgruppen består vanligtvis av projektledare och representanter från avdelning: konstruktion, kvalitet, inköp och produktionsteknik m.fl. Detta innebär även att du kommer att ha ett nära samarbete med många delar av företaget från idé till producerad produkt.
 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom maskin eller liknande och har erfarenhet av produktutveckling från idé till färdig produkt. Du har arbetat med 3D-CAD med fördel i CATIA V5 eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen och/eller har arbetat med plåtkonstruktion eller motsvarande konstruktionsmaterial tidigare.

Som person är du kreativt lagd och har ett sinne för rörelsefunktion i modulbaserade produktkoncept. Du har gärna en bred teknisk allmänbildning och genererar idéer som kan omsättas i praktiken.
Du är bra på att samarbeta och har ett prestigelöst förhållningssätt till teamets idéer. Du har även ett eget driv och tar ansvar för de uppgifter som ligger på dig samt agerar utanför ramarna när det gäller att utveckla våra arbetssätt eller att stötta kollegor med dina kunskaper.

Du behärskar Engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 

Sista ansökningsdag:

2019-04-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 

Placeringsort:

Dalstorp
 

För information:

I denna rekrytering samarbetar CJ Automotive med Dfind Science & Engineering. För mer info vänligen kontakta Malin Tossavainen, på telefon: 0730-781687.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom