Consat Engineering söker Seniora automationsingenjörer till Göteborg/Partille

Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.

Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för sjätte året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!


Om dig

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig mycket kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet.

  • Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt
  • Du kan ett eller flera PLC-system och har erfarenhet av fältbussar, HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
  • Erfarenhet av industrirobotar eller visionteknik är meriterande för rollen.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete. En ingenjör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.


Vår värdegrund

På Consat agerar vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver att verka med professionalism och stort engagemang tar vi ansvar för vårt agerande, vi agerar med öppenhet och ärlighet, vi är omtänksamma i mötet med andra och har roligt tillsammans!

Vågar du ta chansen att uppleva Consat? Välkommen med din ansökan!


Kontakt

Vid frågor kontakta Pär Forsberg: 031- 340 00 57.

Besök gärna www.consat.se för mer information.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom