Cloud Architect

Brinner du för utmaningar och utveckling i teknikens framkant? Nu har du chansen! På Scania Connectivity utvecklar vi tjänster och plattformar för över 250 000 uppkopplade fordon. Samtidigt som vi tillgodoser kortsiktiga behov utvecklar vi tillsammans med våra kollegor i VW koncernen en gemensam molnplattform som utgör basen för all framtida tjänsteutveckling. Du får nu chansen att följa med på resan att transformera Scania från ett företag som säljer lastbilar och bussar till att sälja transportlösningar som en tjänst.

Dina arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att driva systemeringar för nya funktioner från börjat till slut. Du utmanar kontinuerligt redan existerande lösningar och har inget emot att använda dig av senaste teknologier. Vi använder oss av agila arbetsmetoder som du kontinuerligt är med och trimmar.

Du bygger och tillvaratar ett stort tvärfunktionell nätverk med många kontaktytor och kompetenser inom hela koncernen.

Din profil

Du har en bakgrund som lösnings/mjukvaru-arkitekt, alternativt känner att det är ditt nästa steg, samt minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling.

Som person är du pragmatisk, kommunikativ och känner dig bekväm med att leda möten. Du gillar att hjälpa andra, och tvekar inte att hugga i själv när det behövs. Du är självgående, målfokuserad och

gör otydligheter till tydligheter när så krävs. Att dela med dig av dina erfarenheter är självklart för dig och du brinner för problemlösning och gillar prestigelöst teamarbete.

Du har relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

För mer information

Ring så berättar jag mer, Johan André, gruppchef 08-553 519 47.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Om du har problem, kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.

 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.