Climeon söker senior kundprojektledare inom Service & Delivery

Går det att skapa en bättre värld som senior kundprojektledare inom Service & Delivery? Ja!

Vill du vara med från början på en spännande bolagsresa och vara den som blir vårt viktiga ansikte ut mot kund som leveransprojektledare? Vill du också känna att du faktiskt gör en skillnad för skapa en bättre värld?

Climeon expanderar och söker nu en ny familjemedlem till sitt Service & Delivery team där Du får chansen att från början sätta din prägel på våra allra viktigaste leveransprojekt.


Rollbeskrivning

Som leveransprojektledare så kommer du att vara en av våra viktigaste medarbetare iom att du frontar kunden hela vägen från beställning till slutleverans. Du kommer att få jobba mot många gränssnitt internt i Sverige, såsom försäljning, utveckling, inköp och produktion, och externt mot internationella kunders alla nödvändiga kontakter från design till typgodkännanden. Som leveransprojektledare kommer du att utsättas för många olika typer av tekniska frågor under hela projektets gång, vilket ställer krav på att du har både en bred och djup förståelse för tekniken bakom produkten. Du räds inte heller att ta på dig overallen om det skulle behövas i produktionen eller ute hos kund under slutleverans och installation! Som del i ett mindre men kompetent projektteam behöver man ibland vara hands on.


Vem är du?

Iom omfånget i höjd och bredd i projekten så bör du som projektledaren vara prestigelös, snabb och handlingskraftig. Du är strukturerad och ordningsam, har bra övergripande teknikförståelse inom el, mekanik, termodynamik, processer och flöden, elektronik, och automation. Du är en person som sätter leverans högt. I och med att du jobbar mot många olika gränssnitt såsom R&D, produktion och inköp så är du också en teamspelare som har stor social förmåga. I denna roll är det även viktigt att ha en vana av att ha jobba mot internationella kunder där det ställs krav på din kommunikationsförmåga och förståelse för olika seder och kulturer.

Vi tror att du är ingenjör inom mekanik, termodynamik, elektronik, produktionsmetoder eller liknande. Du har förmodligen jobbat i flera år som teknisk leveransprojektledare av avancerade tekniska system eller maskiner mot internationella kunder. Iom att våra kunder är internationella så förutsätter vi att du har möjlighet att resa i tjänsten regelbundet under perioder. Arbetet innebär även en del resor inom Sverige eftersom vi kör tester på maskinerna i Norrköping.


Varför Climeon?

Du kommer att bli en värdefull och uppskattad medlem, inte i ett bolag, utan i en familj där alla brinner för att få göra en skillnad för världen. Du får möjlighet att vara med i en spännande uppstartsfas där man får en unik möjlighet att jobba med en komplex produkt från början som projektledare i ett bolag som har planer att växa sig stort. Som en av de första personerna i vårt Service & Delivery team kommer du att få möjligheten att påverka hur vi jobbar med leveransprojekten i framtiden samt det viktigaste, genom hur du agerar som person sätter du även kulturen i gruppen.


Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar Climeon med Experis Engineering. Du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rutger Carlheim-Gyllenskiöld på 08 736 1919. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.