Centriair AB söker Projektchef

Vill du leda och koordinera våra projekt både mot svenska och utländska kunder?

Vill du jobba i ett snabbväxande bolag som levererar lösningar som ger minskade koldioxidutsläpp?

Centriair söker en Projektchef i syfte att förstärka vårt leverans och projektteam för industriella luftreningssystem. Vi söker dig som vill leda, koordinera och ansvara för våra samtliga projekt och medarbetare inom leverens.
I ditt team finns det i dagsläget två duktiga projektingenjörer som arbetar med olika projekt både internt och externt.

Är du intresserad av en omväxlande tjänst som erbjuder både möjlighet att få arbeta med ledarskap och planering samt tekniskt avancerad problemlösning, då kan du mycket väl vara den som vi söker.

Våra projekt omfattar dimensionering av anläggningar för att optimera reaktioner för främst luktrening men även VOC-rening eller andra specifika ämnen såsom H2S, NH3 etc.
I våra projekt arbetar vi med kända tekniska lösningar, men även med att omsätta resultat från vår forskning på KTH i verklighet. Mätteknik ute på anläggningar är en viktig del i våra projekt samt att utföra tester ute hos kund.

Du arbetar tillsammans med vårt utvecklings- och projektteam baserad i Sävedalen. Tjänsten innefattar också resor till kunder i Sverige samt Europa.
Placering vid kontoret i Göteborg.


Vad har du med dig sedan tidigare?

Vi söker dig som är Högskoleingenjör eller Civilingenjör, från Kemi- eller Maskinteknik men andra linjer kan också vara intressanta. Du har god erfarenhet från att leda komplexa och internationella projekt samt har erfarenhet från en teamledande roll med övergripande ansvar för projekt och personal. Det är meriterande med erfarenhet från ventilation, luftreningsutrustning.

Som person är du nyfiken och driven. Hela vårt bolag och kultur präglas av entreprenörskap vilket ger oss en stor arbetsglädje och glöd i vår tillvaro.


Vad kan vi erbjuda dig?


Centriair har en stark entreprenöriell kultur med fokus på resultat, vi förväntar oss att våra medarbetare tar ett stort eget ansvar, men lägger samtidigt stor vikt på att ha en arbetssituation med variation och glädje som ger stora möjligheter till utveckling. Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter i en liten snabbt växande organisation som levererar lösningar i den absoluta tekniska framkanten. Du får stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas vidare inom bolaget.


Är du intresserad? 


Om du finner tjänsten spännande och utmanande är du välkommen att skicka in din ansöka. Sista ansökningsdag är 15 augusti. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Kristina Andersson, på kristina.andersson@badenochandclark.se eller 031-7207215 alternativt rekryterande chef Per Kaijser på telefon 070-7778789. Ansökan sker genom att du registrerar dig på:
www.badenochandclark.se.

Bifoga CV och personligt brev. Om du redan har en profil hos oss loggar du in med mailadress och lösenord.


 

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.