Bussmekaniker - Jordbro, region Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker nya medarbetare till vår verkstad i Jordbro.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker arbetar du med att utföra service och reparationer på bussar och dess kaross. 

Du ansvarar för att utföra reparationer på komponenter i alla mekaniska, pneumatiska och hydrauliska system. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program gör du felsökning och reparation av elsystem. Du är en viktig resurs då våra kunder kräver professionell service och noggrannhet.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Vi ser gärna att du har eller arbetar inom bussbranschen, eller har intresse för bussar och persontransporter. Vi ser gärna att du har god kunskap om fordonselektronik och ett genuint intresse inom området då fordonens system idag är komplexa. Du tycker om att felsöka och ger dig inte innan du hittat en lösning.

Du är en van datoranvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet med t.ex. SDP3 och Multi.

B-behörighet är ett krav, har du även behörighet C, D och AC-certifikat kat 1 är meriterande.

Som person är Du positiv och har en stark framåtanda och nyfikenhet. Du är serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.  

Ytterligare information

Vill du veta mer? Kontakta gärna stf. Servicechef Mathias Westerberg tfn 010-706 62 18 eller Servicechef Rikard Jandér tfn 010-706 62 21.

Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiden sker schemalagt då våra öppettider är mellan kl. 07:00-22:30. 

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Urval och ev. kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom