Boliden söker Sektionschef Underhåll Anrikningsverk till Garpenberg

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

I Garpenberg arbetar cirka 430 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter

Som Sektionschef för Underhåll i Anrikningsverket har du ansvaret för att planera, leda och utveckla underhållsarbetet i Anrikningsverket med tillhörande miljöanläggningar verkstäder, industriområde och paste-anläggning. I uppdraget ingår att upprätthålla och optimera tillgängligheten i produktionsanläggningarna ovan jord.

Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att verksamheten utvecklas och resultat uppnås enligt budget och planer. Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen inom sektionen. Vi strävar efter ständiga förbättringar och standardisering av arbetssätt är ett fokusområde.

Du ingår i Anrikningsverkets ledningsgrupp och medverkar aktivt i strategiarbetet för hela avdelningen.


Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du är en lagspelare och som chef förväntas du med ett coachande ledarskap leda sektionen. Du har erfarenhet av underhåll från gruv-, eller processindustri. Erfarenhet av arbete med Lean är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort krävs. 


Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Mattias Hibell, anrikningschef, tfn 0225-362 82, 070-254 74 42.


Facklig information

Facklig information får du av Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Leif Mattsson, Unionen, tfn 0225-360 80, Maria Lindvall, Sveriges Ingenjörer, tfn 0225-369 85.


Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb/Jag vill.../Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär/Lediga Jobb). Har du frågor om ansökan kontakta Sari Lindeman, HR tfn 0225-369 15.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 19 augusti 2018.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom