Beredskapssamordnare med kunskaper i informationssäkerhet

Nu söker vi nya kollegor till avdelningen för Säkerhet, Arbetsmiljö och Miljö!


Hur ser din arbetsdag ut?

Inom avdelningen EPS, Säkerhet, Arbetsmiljö och Miljö arbetar 13 personer som ansvarar för bl.a. transportsäkerhet, informationssäkerhet och brandskydd. Du blir en av fyra som ansvarar för området anläggningsskydd. Beredskapssamordnaren har tillsammans med övriga en viktig roll i arbetet att skydda företaget genom att ta fram och utforma, granska och revidera instruktioner omkring detta. Det blir viktigare att vara en del av ett globalt nätverk gällande informationssäkerhet och denna tjänst innebär ansvar för att strukturera upp och driva detta arbete. Du kommer att ansvara för en ständigt uppdaterad och effektiv beredskapsprocess samt att se till att företaget arbetar enhetligt med proaktivt beredskapsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer både vara teoretiska och operativa och exempel på andra ansvarsområden är:

  • Omvärldsbevakning när det handlar om potentiella kriser och krishantering.
  • Ta fram kompetens- och utbildningsplaner på individ- och gruppnivå
  • Genomföra allmän utbildning inom beredskap och krishantering samt ta fram och arrangera olika övningar inom området.
  • Vara organisationens specialist inom arbetet gällande informationssäkerhet


Vem trivs här?

Du har akademisk examen med inriktning mot krisledning, säkerhetssamordning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom beredskapssamordning eller krishantering och gärna erfarenhet av att lära ut detta till kollegor. Har du erfarenhet av arbete med informationssäkerhet är det meriterande och det är också viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du en god pedagog, analytisk och har god samordningsförmåga. Du är kommunikativ samt har lätt för att bygga relationer med andra människor. Viktigt är också att du har god förmåga att ha fokus på helheten och behålla ett strukturerat arbetssätt även i pressade situationer. Du är pragmatisk, har ett starkt eget driv och en god förmåga att på ett strukturerat sätt samla på dig data och kommunikation.


Intresserad?

Visst låter det spännande? Sök snarast och senast 19 augusti 2018! Vi arbetar med löpande urval. Kom ihåg att till din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar med tjänsten och varför just du är rätt person. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna Ulrika Matsson eller Eva Bjälkander på 020-15 18 18.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark, ett ledande internationellt rekryteringsföretag som täcker hela Sverige från kontor på 4 orter och med ca 40 seniora konsulter. Vi rekryterar top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi har verksamhet i 13 länder och grundades 1980. Badenoch & Clark ingår i Adecco group, ett Fortune 500-bolag.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom