Automationselektriker inom Produktionsunderhåll

Scania Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och ansvarar för tillverkning av Scanias hela europaproduktion av lastbilshytter. Vi har investerat miljarder inför framtiden för att bli världens modernaste hyttfabrik och gör därmed ett tekniksprång för en mycket högre automatiseringsgrad. Vi söker nu underhållstekniker med el- och automationsbakgrund till produktionsunderhåll i Oskarshamn. Anställningstyp: Heltid (skift)

Arbetsuppgifter

Tjänsten som automationselektriker innefattar att bedriva avhjälpande och förebyggande underhåll via underhållsystem på produktionsutrustning såsom felsökning i styrsystem, robot med kringutrustning och även visst mekaniskt arbete, samt uppdateringar av dokumentation och programvara.

Du medverkar i förbättringsarbeten i nära samarbete med våra kunder samt utreder och inför nya funktioner.

Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidare utveckling.

Din profil

Du har godkänd el-utbildning, gärna kompletterat med några års yrkeserfarenhet.

Vi söker dig som kan schemaläsning, tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och ser problemlösning som en utmaning.

Erfarenhet från kundrelationer är meriterande. Då vi arbetar i nära kontakt med vår kund är det viktigt att du är positiv och har en god känsla för service.

Erfarenhet och kunskap av robothantering med funktionspaket är meriterande.

Ytterligare information

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Jerker Viberg, HR Business Partner,

tfn 0491-765 118 alt.070 0827 548, jerker.viberg@scania.com

  Ansök via HR InLine/jobbsök på Scania eller på www.scania.com/jobb med bifogat personligt brev och CV senast 31 augusti. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.