Automationschef till Arctic Paper i Grycksbo

Till vår underhållsavdelning söker vi nu en ny Automationschef. Är du en inspirerande och kreativ modern ledare med känsla för service så är det dig vi söker! För rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag med stor framtidstro och som är den största privata arbetsgivaren i Falu kommun.


Om jobbet

Automationsavdelningen på Arctic Paper Grycksbo AB ansvarar för underhåll och ombyggnadsprojekt av såväl fysisk anläggning som processnära styrsystem. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt med investeringar och förbättringar för att öka säkerhet och driftstillgänglighet. I din roll tar du ansvar för att leda ditt team mot uppsatta mål genom utveckling av medarbetare, säkerhet, teknik, processer och rutiner. I befattning ingår beredskap och du rapporterar till Underhållschefen.


Vem är du?

Vi söker en strukturerad och modern ledare med erfarenhet från el- och/eller automationsområdet. Du får gärna vara högskoleingenjör med några års dokumenterad ledarerfarenhet som chef, projektledare eller liknande. Vi ser också gärna att du tidigare arbetat med underhåll, allrahelst inom processindustri. Då arbetet innebär en hel del kontakter inom och utanför företaget ställer detta krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en positiv attityd, arbetar strukturerat och har analytisk förmåga, vill leverera god service och driva verksamheten framåt. Ett plus är om Du innehar elbehörighet. Givetvis behärskar du engelska i tal och skrift.


Vad erbjuder vi Dig?

Vi erbjuder dig mycket omväxlande arbetsuppgifter i en anläggning med både gammal och ny teknik där du kommer att leda ett team av erfarna och engagerade ingenjörer och samordnare, stundtals i högt tempo och ofta med korta beslutsvägar.

Arctic Paper Grycksbo är en arbetsgivare som månar om sina anställda genom att bland annat erbjuda en bra arbetsmiljö som präglas av bra samarbete över avdelningsgränserna. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta med erfarna, ansvarstagande och kompetenta kollegor som har roligt tillsammans på jobbet. Det händer mycket hos oss både vad gäller nya produktprojekt och kommande investeringar.


Sök tjänsten i dag!

I denna rekrytering samarbetar Arctic Paper Grycksbo AB med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För ytterligare information kontaktar du rekryteringskonsult Pär Gårdbro på 023-70 55 45, par.gardbro@se.experis.com.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom