Asset Manager Dam

Din roll

Vi behöver förstärka avdelningen Asset Management med en Asset Manager Dams/Dammtekniskt sakkunnig för våra anläggningar i norra Sverige. Fortum är ett bolag som förvaltar ett stort antal vattenkraftsanläggningar i Sverige och Finland och vi sätter dammsäkerheten högt på agendan. För att nå våra mål för dammsäkerheten kommer du ha ett nära samarbete med övriga verksamheten i Fortum, vår drift och underhållsentreprenör Bilfinger, samt konsultbolag. Sårbarhetsvärdering och planering av åtgärder och projekt stora som små är en naturlig del av rollen. Planering av det förutbestämda underhållet och tillståndskontroller utförs i samverkan med Bilfinger. Förutom arbetsuppgiften som sakkunnig är en viktig del att som ägarens representant för dammanläggningarna verka som beställare av drift och underhållstjänster samt inköp av konsultstöd för utredningar och fördjupade tekniska utvärderingar.

Placeringen för tjänsten kan vara i Sveg, Östersund, Hudiksvall och Arbrå. Resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vår ambition är att fortsätta utveckla dammsäkerheten genom att kontinuerligt genomföra standardhöjningar i anläggningarna, optimera underhållet och ständigt förbättra vårat arbetssätt. Hos oss kommer du bli en viktig del av ett företag som ligger i framkant och arbetar med framtidens energi.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du är civilingenjör alternativt att du på annat sätt har förvärvat en djupare erfarenhet inom området. Detta kombinerar du med yrkeserfarenhet från konsult-, entreprenörs- eller förvaltarsidan av anläggningar. Som person är du relationsskapande och har stor känsla för vad som behöver prioriteras. Vidare är du kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är också kvalitetsmedveten, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt. Då vårt koncernspråk är engelska behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Körkort är ett krav då du i din roll regelbundet kommer att besöka våra anläggningar.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt online-rekryteringssystem senast den 31 maj 2018. För mer information vänligen kontakta Area Manager North, Sofie Wallström, +46 (0)72 525 94 05. Våra fackliga representanter når du via Fortums, telefon 08-671 70 00. Det är Per Kenttä (Fortums Akademiker), Robert Svensson (Unionen) och Annika Wallblom-Norlund (Ledarna)

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom