Arbetsledare med ansvar för Planering och Utveckling

I ditt team ingår 2 övervakningstekniker, 1 system- och dokumentationstekniker, 1 planeringstekniker, 1 Underhållsingenjör samt 1 beredningstekniker. Ditt uppdrag är att säkerställa en väl fungerande planering samt driva enhetens utvecklingsarbete framåt.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet för dina medarbetare. Gruppen är förhållandevis nystartad och en stor del av arbetet består i att färdigställa, genomföra ramverk för, och utveckla gruppens arbete. Du har arbetsmiljöansvar för dina medarbetare samt håller löne- och medarbetarsamtal. Du leder och deltar också i tvärfunktionella team i utvecklingssyfte, samt samverkar dagligen med dina arbetsledarkollegor.


Din profil

Du har relevant utbildning och flera års yrkeserfarenhet av modern underhållsverksamhet. Du bör även ha arbetat i underhållssystem samt ha dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete. Tidigare arbete inom VA är meriterande och vi ser gärna att du arbetet med maskinunderhåll och/eller fastighetsunderhåll. Arbetet kräver god datorvana och det är meriterande om du har kunskaper i underhållssystem. Då arbetet är rörligt krävs också B-körkort.

För att lyckas i rollen krävs att du är en tydlig ledare som drivs av att utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare har du ett högt säkerhetstänk och är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning. 


Din ansökan

 

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan senast den 30 juni 2017.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Ivar Nöre på tfn 08-522 121 28 eller e-post ivar.nore@svoa.se. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vatten och Avfalls växel 08-522 120 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.