Arbetsledare El & Automation till Bristaverket

Vi söker nu en arbetsledare till El/Instrument- och Automationsavdelningen vid vår kraftvärmeanläggning i Märsta. Tillsammans med övriga medarbetare inom underhållsteamet kommer du att ansvara för att önskad funktion erhålls på diverse styrande och mätande objekt. Vi underhåller, felsöker och reparerar instrument som mäter tryck, temperatur, flöden och nivåer mm ute på anläggningen.

Arbetsuppgifterna varierar från operativt arbete, arbetsledning och samordning till kontorsarbeten så som inköp av material och tjänster. Behovet av förbättring och utveckling finns hela tiden och vi i underhållsteamet har stort ansvar i detta. Merparten av arbetet sker på vår toppmoderna avfallsförbränningspanna samt på den lite äldre flisförbränningspannan och på tillhörande turbiner. Arbetstiden är förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring.


Vi erbjuder dig

Ett mycket omväxlande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du ingår och leder en liten El & Instrument verkstadsgrupp där vi med gemensam kraft löser uppgifterna vi tar oss an. Tillsammans tar vi fram framtida utbildningsbehov och genomför dessa.


Dina kvalifikationer

För att vara framgångsrik hos oss krävs förutom ett brinnande intresse för teknik ett personligt ledarskap, stor social kompetens och en förmåga att kommunicera tydligt. Då en felsökning hos oss ofta börjar med hjälp av automationssystemen krävs det att du har god analytisk förmåga. Stor vikt läggs på säkerheten.

Du har

  • El/Automationsteknisk utbildning
  • Flerårig erfarenhet från underhåll inom processindustrin
  • Erfarenhet av felsökning i Automationssystem
  • B-Körkort

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet från tidigare arbetsledning
  • Erfarenhet från Kraftvärmeindustrin
  • Kunskaper om ABB 800xA, Melody, ABB M-View, Siemens PCs7
  • Jobbat med frekvensomformare från ABB, Vacon, Siemens


Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt online-rekryteringssystem senast den 31 augusti 2018. För ytterligare information vänligen kontakta Rolf Körner på telefon 072-243 78 07 eller via mejl Rolf.Korner@stockholmexergi.se.

De fackliga representanterna är: Unionen, Magnus Gårdenberg och SEKO Jan Persson. För kontakt med de fackliga representanterna ring Stockholm Exergis växel på  020-31 31 51.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom