Applikationsspecialist i Uppsala

Är du sjukhusfysiker alternativt ingenjör med mångårig erfarenhet inom strålterapiområdet som vill jobba inom industrin internationellt? Då finns det en tjänst för dig hos ScandiDos.

I din roll som applikationsspecialist kommer du att arbeta direkt mot internationella kunder både vid installation av nya system och vid service och support av installerade system. Typiska uppgifter är att du utbildar kunder i användning, demonstrerar nya produkter, testar nya systemuppdateringar och utför problemlösning med kund. Du kommer arbeta som expert på våra mätsystem och du trivs i en roll där du kan inge förtroende och arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö. Genom att jobba hos ScandiDos får du möjlighet att arbeta med strålterapi för cancerbehandling där ScandiDos verktyg är en kvalitetskontroll av strålningsprocessen.

Du kommer att resa ca 1 vecka per månad i arbetet. Där kund behöver support på plats till exempel vid installationer av system och utbildningar. Dessa resor är till stor del internationella.

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: 2018-08-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: kontakta Katarina Eken, katarina.eken@dfind.se eller 072 237 33 87

Kvalifikationer:
Du har en relevant universitetsutbildning där din bakgrund till exempel kan vara sjukhusfysiker eller ingenjör med flera års erfarenhet av medicinteknik inom strålterapi. Det är meriterande med erfarenhet av strålbehandling eller medicinteknik. Har du varit i kontakt med dosplanering och patientmätningar är det också en fördel.

Som person har du mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Du trivs med problemlösning och tycker om att utbilda andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
ScandiDos är ett bolag noterat på First North, Nasdaq OMX börsen. Vi är verksamma internationellt inom medicinsk teknik, kvalitetssäkring av strålterapi av cancer. Våra produkter säljs via eget dotterbolag i Nordamerika och Frankrike, direkt i Norden samt via distributörer i resten av världen. ScandiDos har idag 32 anställda varav 23 i Sverige som arbetar med utveckling, marknadsföring, sälj, inköp, produktion, support samt administration.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom