Applikationsingenjör/Utvecklingsingenjör

Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 112 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från statliga marina patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren.

Marine Jet Power AB befinner sig i stark tillväxt och har flera intressanta projekt på gång framöver. För att fortsätta växa och behålla sin världsledande position på marknaden söker vi nu en driven Utvecklingsingenjör som får en viktig roll i företagets tillväxtresa framåt!

Som medarbetare på Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på marknaden. Marine Jet Power har idag 55 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta


Arbetsuppgifter

Som Applikationsingenjör/Utvecklingsingenjör ansvarar du för att ta fram optimala produktlösningar till kundapplikationer och system. Du arbetar med att översätta kundkrav till leveransbara system, vilket innefattar allt från framtagning av övergripande systemlösningar till utveckling av specifika enheter inkluderat både elektronik och mekanik. Du säkerställer att produkten du tar fram håller högsta marina standard. I rollen kommer du även att ansvara för teknisk support kring systemen både internt inom bolaget och externt mot samarbetspartners och kunder. Då vi tar fram kundspecifika lösningar ansvarar du också för att alla nödvändiga underlag i form av ritningar, manualer, etc. tas fram för produkterna du arbetar med. I rollen ingår även att vara testansvarig vid behov med information kring test av system, enheter och funktioner.


Din person

Vi söker dig som är driven, engagerad och har god samarbetsförmåga. Du gillar att jobba i team då du kommer att samarbeta både internt och även externt med våra kunder och leverantörer. Du trivs med att jobba på ett företag som är kundstyrt och med korta beslutsvägar.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller liknande inriktning. Har du tidigare arbetslivserfarenhet företrädesvis som applikationsingenjör, systemingenjör eller testingenjör är det meriterande men inget krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av AutoCad, eller motsvarande CAD-program samt vana att arbeta med PLC-system. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom den marina sektorn är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en dynamisk miljö med spännande produkter. Du kommer att bli en del av ett välfungerande team och jobba i en kreativ miljö. Hos oss har du möjligheter att utvecklas och du får vara med i hela kedjan från idé till slutprodukt.


Övrigt

Tjänsten är på heltid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson på tel: 018-100 112 alternativt alicia.karlsson@jobbet.se.

Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!


Välkommen med din ansökan!


Krav

Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller liknande inriktning 

God svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift 


Meriterande


Tidigare arbetslivserfarenhet som applikationsingenjör, systemingenjör eller testingenjör 
Erfarenhet av PLC-system 
Erfarenhet av AutoCad eller motsvarande CAD-program 


Erfarenhet av arbete inom den marina sektorn Ansökan:


Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på www.marinejetpower.comVi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.