Applied Nano Surfaces söker erfaren Produktionsingenjör/Produktionstekniker

Applied Nano Surfaces (ANS) är inne i en expansiv fas där vi arbetar med att ta vår patenterade och prisbelönta teknik mot implementering hos våra kunder. Tekniken har under de senaste åren verifierats på ett stort antal kundkomponenter, både inom fordonsindustri och inom industriella applikationer, och med de första licensavtalen på plats så tar vi nu steget från prototyptillverkning till implementering i fullskalig produktion. För att kunna möta upp efterfrågan från våra kunder behöver vi därför stärka upp teknikgruppen med ytterligare medarbetare.


Erfaren Produktionstekniker/Produktionsingenjör

Som Produktionstekniker/Produktionsingenjör ska du ha ett genuint teknikintresse och vara händigt lagd. Vi tror du gillar att varva teori med praktik. Dokumenterad kunskap från styrda maskiner är ett krav eftersom ett flertal av våra kundprojekt kommer att köras i våra CNC-styrda svarvar och fräsmaskiner och du behöver därför vara en van användare. Vår maskinpark kommer även att utökas på sikt för att fler kund- och utvecklingsprojekt skall kunna köras i våra egna lokaler, vilket kommer att ställa krav på ett allmänt maskinkunnande. Praktisk erfarenhet av maskinbearbetning är därför en mycket bra bakgrund. Vi tror att du har en teknisk utbildning tex högskoleingenjörs- eller civilingenjörsexamen eller förvärvat motsvarande kunskaper inom produktion och maskinteknik på annat sätt.

Du kommer att ta en aktiv roll i våra kundprojekt med behandling av olika typer av komponenter samt att arbeta vidare med utveckling av våra verktyg och processer. Arbetsuppgifterna består också av att hjälpa våra kunder med produktions- och implementeringsfrågor i samverkan med vår teknikgrupp. Vi ser därför gärna att du även har jobbat med projektledning och kvalitetsarbete i tidigare tjänster.  Du behöver vara van att skriftligen dokumentera dina resultat samt att presentera dessa för kollegor och kunder. Goda kunskaper i engelska krävs då dokumentation till största del sker på engelska i och med att flertalet av våra kunder finns utanför Sverige.

Tjänsten kommer att innefatta en del resor med övernattning, både inom Sverige men även utomlands. B-körkort är ett krav. Placeringsort är Uppsala och goda pendlingsmöjligheter finns, då våra lokaler ligger på promenadavstånd från centralstationen.
 

Vem trivs på ANS?

Om du är intresserad av ny teknik och vill jobba med kunder inom fordons- och tillverkande industri så är ANS rätt plats för dig. Vi jobbar tillsammans med en rad stora fordonstillverkare och deras underleverantörer samt med ett flertal stora industriföretag med maskintillämpningar för att lösa friktions- och nötningsrelaterade problem. Många av projekten innehåller komponenter tänkta till kommande motor- och maskingenerationer där vår mekaniska behandlingsmetod utvärderas mot andra lösningar.

På ANS kommer du att trivas om du vill jobba inom ett positivt och sammansvetsat team, med framtagning av ny teknik, i en varierad vardag, där du har möjlighet att få stort eget ansvar och möjlighet att påverka din arbetssituation.


Ansökan

Skicka CV och ett kort personligt brev till careers@appliednanosurfaces.com. Namnge dokumenten med namn; tex CV_Anders Andersson, Brev_ Anders Andersson samt ange att tjänsten gäller Produktionsingenjör.


Sista ansökningsdag 20 augusti

Sista ansökningsdatum är satt till den 20 augusti, men vi kommer att utvärdera ansökningar fortlöpande.

Frågor kring tjänsterna besvaras av Jonas Lundmark, COO, 070-358 35 84 (mail: jonas.lundmark@appliednanosurfaces.com) eller Christian Kolar, CEO, 070-738 48 49 (mail: christian.kolar@appliednanosurfaces.com)

Skicka din ansökan till careers@appliednanosurfaces.com med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom