Application Trainer inom Strålbehandlingsutrustning

Till Elekta söker vi en Application Trainer som kommer att arbeta med strålbehandlingsprodukter i absoluta tekniska framkant och då i synnerhet Linac vilken möjliggör interaktiv visualisering och anpassning för säkra strålbehandlingar inom cancervård. Som Application Trainer blir ditt främsta fokus att erbjuda försklassig utbildning och support inom ditt produktområde både externt såsom internt, dina externa kunder är främst sjukhus där det bedrivs cancerbehandling. Du kommer att tillhöra Training and Education vilka idag består av ett team om tolv personer placerade runt om i Europa. 

I rollen ingår även att:

  • Aktivt etablera, utveckla och upprätthålla en hög service och på så sätt säkra fortsatt nöjda kunder
  • Informera och utbilda i ny funktionalitet och applikationsuppgraderingar
  • Konsultera kunder i utvecklingen av kundens system genom att belysa möjligheter bl a inom förbättrade arbetssätt, informationshantering och beslutstöd
  • Vidta åtgärder för att lösa problem som uppstått och ifall det krävs – eskalera problemen vidare i organisationen
  • Agera som en länk mellan produktutveckling och kund
  • Stödja interna verksamheten
  • Stödja marknads/försäljningsaktiviteter vid utställningar, konferenser och seminarier

Anställningen inleds med en omfattande intern utbildning där du ges möjlighet att i detalj lära dig om Elektas produkter. Du utgår från kontoret i centrala Stockholm, då kunderna finns över hela norden innebär tjänsten upp till 70% resor med enstaka övernattningar.

Erfarenhet, utbildning och person

Till tjänsten som Application Trainer söker vi dig som har en akademisk utbildning såsom Sjukhusfysiker, Sjuksköterska, Fysiker eller som Dosimetriker.

Du har under minst 1-3 år arbetat kliniskt och har även erfarenhet inom Onkologi och/eller Strålbehandling. Har du även tidigare arbetat med uppgifter innefattande pedagogik och att leda utbildningar/presentationer ser vi det som mycket meriterande.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, förtroendeingivande och som trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor. Vidare är du lyhörd och har en fallenhet för att skapa relationer på ett effektivt sätt.

Ett krav är att du har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Elekta med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.