Anläggningsamordnare

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Med ny teknik tänker vi långsiktigt och möjliggör utveckling av avloppsreningen även i framtiden, för stockholmarnas och Östersjöns bästa.


Din utmaning

Under en lång tid framöver kommer Henriksdal att vara föremål för många och omfattande om- och tillbyggnationer. Utmaningen kommer att vara att skapa en dialog mellan driftorganisationen och projekten och få dem att samverka för att uppnå en säker arbetsmiljö. Du kommer att ha en drivande och ledande roll i samordnandet av projektaktiviteter och drift- och underhållsarbetena på anläggningen då många aktiviteter och intressenter är involverade i dessa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • upprätta och förvalta en ”övergripande plan” för projektaktiviteter, inom driftområdet.
  • fungera som en länk för samordningsfrågor mellan projektledare från Projekt Investering, SFA, Avloppsprocessutveckling och drifts- samt underhållsverksamheten vid it Henriksdals reningsverk..
  • samordna kritiska frågor av drift och underhållsart som uppkommer under remiss-, projekterings- och byggstadiet.
  • aktivt inhämta information om arbetsmiljö/riskanalyser som påverkar verksamheten och informera chefer för drift och underhåll om dessa.
  • vid behov delta vid byggmöten och stödja projektledarens planering av tid- och genomförande projekt och/eller entreprenadarbeten.
  • agera remissinstans vid projektens framtagande av tidplaner och arbetsberedning inför genomförande
  • aktivt delta i enhetens/bolagets förbättringsarbete för att utveckla arbetssätt och metoder.

Du kommer att ha ett nära samarbete med platschefen, projektledare, BAS-U inom projekten och arbetsledare/planerare inom drift/underhåll. Anställningen avser en tillsvidareanställning med placering på Henriksdals reningsverk


Din bakgrund

Du ska ha ingenjörsutbildning med högskolekompetens samt bred yrkeserfarenhet som projektledare/arbetsledare eller likvärdigt inom VA-verksamhet, processindustri eller anläggningsindustri, om minst 3 år. Erfarenhet som BAS-U är meriterande. För att klara uppgiften krävs att du är analytisk, strukturerad, metodisk och resultatinriktad. Som person vill vi även att du är ansvarsfull, stresstålig och har hög social kompetens. Körkort B är ett krav.


Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Mikael Lind på tel 08-522 133 56. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

I din tjänst kommer du att komma i kontakt med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning


Din ansökan

Du söker tjänsten via denna länk och senast den 22 oktober vill vi ha din ansökan. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom