Affärsområdeschef

Som affärsområdeschef hos oss på Nordic Bulkers arbetar du primärt med affärsutveckling och har det övergripande ansvaret att leda vårt affärsområde ”industri”. Du kommer driva långsikta affärsrelationer mot kunder inom mestadels livsmedel- och industriråvarorindustrin. Du har det yttersta sälj- och budgetansvaret på cirka 110 miljoner kronor inom ditt affärsområde och du rapporterar till vVD.

Du är en entreprenör och kommer att arbeta strategiskt med idéer, planering och verkställande av de beslut som du tillsammans med ledningen fattar. Du tar fram och implementerar smarta logistiklösningar hos kunder, vilket innebär en del arbete på terminaler, last- och lossningsplatser. 
Din roll innebär både ett operativt och strategiskt ansvar men du är samtidigt orädd och prestigelös för att uföra praktiska insatser utan att delegera över ansvaret på dina kollegor.
 

Vi erbjuder

Du erbjuds en plats i ledningsgruppen, fast lön + årsbonus, förmånsbil, tjänstepension och andra marknadsmässiga förmåner.

"I samråd med det exekutiva chefskapet driver man sitt verksamhetsområde som om det vore sitt eget företag"

Läs mer vad vVD Mats och vad finanschefen Tom har att berätta om tjänsten här.
 

Din profil

Du en tydlig entreprenör, orädd och har ett skarpt sinne för affärsutveckling och van att arbeta projektinriktad. Du arbetar utifrån en situationsanspassad ledarskapsstil då personalen som du leder är mycket självgående. Vidare besitter du följande egenskaper:

  • Prestigelös och ansvarstagande
  • Lösningsorienterad och systematisk
  • Affärsdriven och självgående
     

Kravprofil

  • Dokumenterad erfarenhet av affärsutveckling.
  • Tidigare erfarenhet som affärsområdeschef inom tillverkningsindustri är meriterande
  • Ingenjörsbakgrund är meriterande, men inget krav.
  • Körkort B samt flytande svenska och affärsengelska är ett krav.


Ansökan

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94.

Skicka din ansökan till med rubrikraden Ny Teknik Jobb.

Aktuellt inom